61SAAT SPOR SERVİSİ - Evsahibi ekip Kasımpaşa'nın golünü 7. dakikada Özer Hurmacı kaydetti. Trabzonspor’da Polonyalı yıldız Adrian, 88. dakikada durumu 1-1'e getirdi.

Ancak maç içerisinde Mustafa’nın nizami golü de yardımcı hakemin uyarısı ile orta hakem Bülent Yıldırım tarafından ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

Normal süresi bu skorla sona eren maçın uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Penaltı vuruşları sonrasında Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin yaptığı kurtarışlarla takımının gruplara kalmasını sağladı.

Türkiye Kupası'nda grupların belli olacağı kura çekilişi Cuma günü yapılacak.

YASİN: ÖNCEDEN KAFAMDAN CANLANDIRDIM
Trabzonspor’dan Yasin, maçın ardından yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:
“Bugün yendik güzel oldu. Lazım dı da. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şanslarımız daha fazlaydı. Ama bir türlü golü bulamadık. Penaltılarda iyi konsantre oduk. Kazandığımız için çok mutluyuz. Önümüzde İBB maçı var ve ondan da 3 puan almak istiyoruz.
Önceden kafamda oraya vurmak vardı ve oraya vurdum gol oldu"

GİRAY: KUPAYI ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
Giray Kaçar ise, “Halil iyi futbolcu. Çabuk futbolcu. Aslında karşı karşıyaydı. Ben biraz sezdim. Devam ettim pozisyona top önümde kaldı. Görevimizi yaptık. Bu da takımımız için iyi oldu. Uzatmalarda çeviremeyebilirdik. Maça iyi başladık. Duran toptan gol yedik. Rakip sahaya yıkmıştık. İyi oynuyorduk her şey yolundaydı. Öyle olunca rakip tamamen kapandı. Alan bulmakta zorlandık. Son dakikalarda golümüzle uzatmalara gitti.
Penaltılarda Tolganın ekstra hareketleri ile gruplara kaldı.
Her maça galibiyet için geliyoruz. Kupada da iki önemli takım elendi. Kupayı bu sene alacağımızı düşünüyorum. Bu sene alacağız. Burada büyük taraftarımız geldi destek verdi. Herkesi tebrik ediyorum” dedi.