Fenerbahçe'nin takım otabüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından liglere 1 hafta ara verilmesi, Spor Toto’nun oyun programını da etkiledi. 

Spor Toto oyun programının 1 hafta önceden açıklanması nedeniyle oyun kuralları gereği 9 Süper Lig maçının sonucu noter kurasıyla belirlenecek. 

Zaman zaman ertelenen ya da çeşitli sebeplerden yarım kalan maçlar için uygulanan noter kurası bu hafta tüm Süper Lig maçlarına uygulanacak ve ortaya ilginç bir tablo çıkacak.
İDDAA'NIN GÖLGESİNDE AMA İKRAMİYLER İYİ

Son yıllarda iddaa oyunun gölgesinde kalan Spor Toto oyununda yine de sessiz sedasız iyi hasılatlar toplanıyor. Süper ligin isim sponsoru olan Spor Toto'da kolon bedeli 25 kuruş, oyunda 15 maç üzerinden tahmin yapılıyor ve 11, 12, 13, 14 ve 15 bilenlere ikramiye dağıtılıyor. Söz gelimi geçen hafta 15 bilenler 21.403 TL kazandı...

NOTER ÇEKİLİŞİ NASIL YAPILACAK?
Her iki takım için ayrı ayrı geriye dönük son beş haftadaki resmi lig maçı sonuçlarına göre, birinci takımın aldığı her galibiyet için 1 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 2 numaralı top, ikinci takımın aldığı her galibiyet için 2 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 1 numaralı top (toplam 10 adet top) kullanılır.