61SAAT SPOR SERVİSİ

Zeki Uzudurukan’dan gündeme dair flaş bir açıklama geldi. Erteleme kararını değerlendiren Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uzundurukan Malatyasporlu oyuncuların Cumartesi günü İstanbul'a gittiği kamp için ise Antalya'ya gideceklerini ifade etti. 

TRABZONSPOR TÜM KUPALARDAN VAZGEÇER

Uzundurukan yaptığı açıklamada "Bunlar istiyor ki, Fenerbahçe’de Malatya’da istiyor ki Trabzonspor cenaze evinde düğün yapsın istiyorlar. Trabzonspor cenaze evinde düğün yapmaz bu kadar onursuz bir kulüp değil. Trabzonspor gerekirse müzesindeki bütün kupaları da Elazığ’da Malatya’da bir can için verebilir. 

ALİ KOÇ'UN TRABZON İLE NE ALIP VEREMEDİĞİ VAR

Ben saygılı insanım sonuçta Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı olduğu için makama saygım vardır. Sayın Ali Koç’un Trabzonspor ile alıp veremediği ne Allah aşkına. Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftarları arasında dostluk tohumla ekilmişken bu maça Trabzonspor Fenerbahçeli taraftarları davet etmeyi yönetim kurulunu ağırlamayı düşünürken bu açıklamayı neden yaptı, neden Trabzonsporla Fenerbahçe taraftarı arasındaki dostluğu yıkmaya çalışıyor Ali Koç! Trabzon ile Ali Koç’un arasında veremediği ne bunu bilmek lazım. 

TÜM ORGANLAR OLUMSUZ RAPOR VERDİ

TFF erteleme kararını almadan önce Trabzonspor ve Malatya ile görüşmeden önce Valilik Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşme yapıyor. Valilik şehrin şartları maç oynamaya uygun değil diyor. Emniyet Müdürlüğü de ellerinde 2300 civarında güvenlik görevlisi olduğu söyleniyor. Güvenlik nedeniyle deprem bölgelerine gönderildiğini söylüyor. Deprem bölgelerine gönderdiğinin belgesini veriyor. Valilik, Emniyet ve İl Sağlık Müdürlüğü maç oynanmamasının müsait olmadını TFF’ye veriyor. Hatta deprem uzmanlarıyla görüşüyorlar ve 1 ay boyunca depremlerinin süreceği söyleniyor. 2 kulüple görüşülüyor ve saygı duyarız.

CUMARTESİ GÜNÜ OYUNCULAR İSTANBUL'A GELDİ

Sonra ne olduysa Adil Gevrek diyor ki “Biz erteleme kararını istemedik, Trabzonspor istedi diye TFF ertelendi” Peki Adil Gevrek’e şunu sorarım Cumartesi günü Malatyaspor’un yabancı futbolcuları şehirdemiydi acaba neden İstanbul’a geldi. Gevrek’in bundan haberi yok muydu? Doğal olarak her insan depremden korkar. Hepimiz can taşıyoruz. Kimse hiçbir canlı deprem felaketi yaşamasın. Malatyaspor başkanı demekki hiç etkilenmemiş ve üzüntü duymamış.

KAMP İÇİN NEDEN ANTALYA'YA GİDİYORLAR

Bunları yok sayıp üzüntüden acıdan etkilenmeyen başkan demek ki maç oynamak istiyor. Malatya’da her şey normal ama niye kamp için Antalya’ya gitmeyi düşünüyorsun. Yarın Malatya kafilesi kamp için Antalya’ya gidiyormuş. O zaman burada futbol oynanacak bir ortam yok demekki. Malatyalı oyuncular gidiyorsa, oyuncular İstanbul’a gelmişse, niye çıkıpta oynansa iyi olurdu diyorsun”