61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'in 19. haftasının erteleme karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u konuk etti.Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadele, Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Maç sonrasında konuşan Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, “Mağlubiyetin ardından eksikler veya kulübede ki oyunu değiştirebilecek oyuncu eksikliği önemli. İlk 5 dakikaya baktığımda 10. dakika golü yedik. Trabzonspor kimle oyuncu kuracağını şaşırdı. Sosa’da baskı yedi, Abdülkadir baskı yedi. Ama 10. dakikada yediğimiz gol peşinden frikik golünün tekrarlanması. Kolay değil, lig liderine karşı oynuyorsunuz. Elimizde ki ilk 11 içinde pozisyon değişikliği yapan oyun anlayışına sahibiz. 
2 ,1 ‘i yakaladıktan sonra devam ettirebilsek 3 - 1 bence oyunun kırılma noktası oldu. Bizim bundan sonra ki maçlar için en azından güçlü bir takıma karşı oynarken hatalarımızı eksiklerimizi net görme fırsatı oldu. Buradan alacağımız 1 puan veya 3 puan joker olacaktı. Üzüntüm o. Sralamada bir şey değilmedi kaybımız yok. Motivasyonu yüksek, üzerine kaymaya çalına takımız ki bunu yapacağız. Bu hafta çok önemli maça çıkacağız” dedi.