Vahid Halilhodzic ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan ve Trabzonspor’dan ayrılarak Metz’e transfer olan Florent Malouda, kendisi hakkında sert sözler söyleyen eski teknik direktörü Raymond Domenech’e yüklendi.

Bir otobiyografi yayınlayan Fransa Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Domenech, kitabında Malouda’dan “sinir bozucu biri” diye bahsetmişti. France Football dergisi de bunun üzerine Malouda ile bir röportaj gerçekleştirdi. Tecrübeli futbolcu Domenech için oldukça sert ifadeler kullandı.

“Domenech’in söyledikleri beni yaralamaz. Kendi imajını savunmak ve korumak için çalışıyor ve aynı zamanda taraftarların duygularıyla da oynuyor. Eğer ben birine bir şey söylemek istersem bunu onun yüzüne söylerim, dolaylı yoldan söylemem. Domenech bir kitap yazdı. Anılarıyla olay yaratmaya çalışıyor. Bana karşı hiçbir zaman böyle ifadeler kullanmamıştı. Bana olan duygularını kitap aracılığıyla paylaşan insanlara saygı duyamam. Ama bu da onun karakterinin ortaya çıkmasını sağladı. Bazılarının var olması için böyle şeylere ihtiyacı var.”

62 yaşındaki teknik adam 2004-2010 yılları arası Fransa Milli Takımı’nı çalıştırmıştı. Fakat bu dönem Fransa Milli Takımı’nın en çalkantılı dönemlerinden biri olarak biliniyor.