Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan tribünlerin kendisini sürekli ıslıklaması ve Mancini'nin çektiği şutun ardından kendisine kızan Mancini'ye tepki gösterdi ve oyundan çıkmak istedi. Ne olduysa bu andan sonra oldu.

Selçuk İnan Mancini'nin yanına giderek hiçbirşey yokken oyundan çıkmak istedi. Bu tepkiye kızan Mancini oyuncusunun geri oyuna dönmesini söyledi.
Selçuk İnan oyundan çıkmakta ısrar etti. Drogba, Sneijder hatta Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün ısrarlarına rağmen oyuna dönmeyen Selçuk İnan oyundan çıkarken yaptığı hareket futbol sahalarında az görülecek cinstendi.
Selçuk İnan oyundan çıkarken formasını ve kaptanlık pazubantını çıkarttı ve Tugay Kerimoğlu'na verdi. Oyuncu daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.
Maçın ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, pozisyon ile ilgili olarak, “Bu tip şeyler norma. Maçın son dakilaarı geldi. Otomatiktan gerginlik var. Bir sakatlığı var. Yere yatması yönünde. Ama tip şeyler yaşanabilir. Ama son 2 – 3 dakikası. Gerginlik var bunlar normal. Sadece evet vakit kazanması için yere yatmasını söyledim” dedi.