Trabzonspor’da herkesin aklı fikri pazar günü oynanacak Galatasaray maçında. Ligi dördüncü bitirmek için Sivasspor ile kıyasıya bir yarışa giren Bordo-Mavililer için galibiyet dışında her sonuç hüsran olacak. Fırtına’nın başarılı teknik patronu, bu kritik mücadele öncesinde açıklamalar yaptı. Mandıralı, “Camiada genel düşünce, Galatasaray ile böyle bir dönemde oynamanın şanssızlık olduğu yönünde. Ancak ben tam tersini düşünüyorum. Böyle bir sınavı geçmek benim için iyi bir başarı olacak. Ayrıca bu sezon beklentilerin altında kalan futbolcularımız da galibiyetle taraftarlara kendilerini affettirebilir” diye konuştu.

‘Kendi futbolumuzu oynayacağız’

Hami Mandıralı, Galatasaray’ın çok güçlü bir takım olduğunu söyledi. Rakibin çok tehlikeli hücum silahları bulunduğunu kaydetti. Genç çalıştırıcı,her şeye rağmen her zamanki futbollarını oynayacaklarını belirterek, “Bizim önceliğimiz yine hücumu düşünmek olacak. 90 dakika boyunca gol peşinde koşacağız. Kesinlikle kendi sahamıza çekilip, rakibin üstümüze gelmesini beklemeyeceğiz. ‘Dik oynama’ felsefemiz Galatasaray karşısında da devam edecek” ifadelerini kullandı.

‘Başkanla hedefimiz aynı’

Sezon ortasında devraldığı takımı dördüncü sıraya kadar taşıyan Hami Mandıralı, kulüpteki geleceğiyle ilgili de konuştu. Mandıralı sözlerini şöyle noktaladı: Sözleşmem konusunda sık sık spekülasyonlar üretiliyor. Ancak bunların hiçbirini düşünmüyorum. Bu konular gündemimde yok. Benim kafamdaki tek şey, kalan iki maçımızı da kazanarak sezonu bitirmek. Elimden bundan başkası da gelmez zaten. Başkanımızın da benim de hedefim ortak, bu takımı daha iyi yerlere getirmek için çalışmak. Bunun için elimden geleni yapıyorum.