İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale için 100 milyon poundluk bir teklif hazırlıyor.

İngiliz The Telegraph'ın haberine göre Real Madrid'de bekleneni veremeyen ve satılabilecek isimler arasında gösterilen Bale için Kırmızı Şeytanlar 100 milyon poundu gözden çıkardı.

Gelecek sezondan itibaren başlayacak büyük bütçeli sponsorluk gelirleri sayesinde bu adımı atmakta cesur davranacağı belirtilen United yönetimin, Van Gaal'in istekleri doğrultusunda yaz transfer dönemini yine hareketli geçireceğe benziyor.

Adidas ile yaptığı anlaşmadan yıllık 75 milyon pound kazanacak olan MANU, Bale'in yanı sıra Dortmund'dan Hummels, PSV'nin genç yıldızı Depay ve Southampton'ın sağ beki Clyne'ı gözüne kestirmiş durumda.

BALE, OLD TRAFFORD'DAN DÖNMÜŞTÜ

Tottenham'dan Real Madrid'e rekor ücretle imza atan Gareth Bale'in bu transferin gerçekleşmesinden günler önce Manchester United ile görüştüğü, hatta oyuncunun ailesinin Manchester'a gelerek Alex Ferguson ile bizzat tanışıp konuştukları biliniyor. Ancak Tottenham'a teklifte geç kalan MANU, Bale'i Madrid'e kaptırmıştı.