Trabzonspor'un Benfica'dan transfer edip büyük umut bağladığı Marc Janko, bugünkü Sivasspor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. İki hafta önce 1-0 kaybedilen Gaziantepspor maçında ilk kez bordo-mavili formayı giyen Avusturyalı futbolcu, "Şenol hoca bana ilk 11'de olacağımı söyledi. Çok heyecanlıyım" dedi.

TAKIMLA KOLAY İLETİŞİM KURUYORUM
Takıma kısa sürede uyum sağladığını ifade eden 1.96'lık dev forvet, "Arkadaşlarımla kolay iletişim kurabiliyoruz. Milli maç arası nedeniyle takımdan biraz uzak kaldım ama bu sorun değil. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Trabzonspor büyük bir takım ve yenilgileri kaldıramıyor. Son Gaziantepspor maçında bunu gördüm. Herkesin yüzü asıktı" ifadesini kullandı.

SALZBURG'DAKİ KADAR HEYECANLIYIM
Sivasspor maçının önemini bildiğini vurgulayan Avusturyalı golcü, "Kendimi çok iyi hissediyorum. 2008-2009 sezonunda Salzburg'da 39 gol attığım sezonki gibi heyecanlı ve istekliyim. Benfica'da aradığımı bulamamıştım. Trabzonspor, adımı yeniden dünya futboluna duyurmak için önemli bir durak. Sivas maçında ilk golümü atacağım" diye konuştu.