Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da bugünkü antrenmanda Aykut Demir ile Marko Marin'in kavgası moralleri bozdu.

Aykut Demir'in iddialara göre altyapıdan A takıma yükselen bir oyuncuya tekme attığı gerekçesiyle Marko Marin'e dalması sonrası Alman oyuncu tesisleri terk etmişti.

27 yaşındaki Aykut Demir'in bu kavgası kariyerinde bir ilk değil. Agresif ve sert bir karakter yapısına sahip olan defans oyuncusu Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde Ermin Zec ile kavga etmiş ve zor sakinleştirilmişti.



Aykut Demir Memati Baş hayranı çıktı

Sinirli yapısı ve yaşam tarzıyla dikkat çeken Aykut Demir, 2011 yılında Four Four Two dergisine verdiği röportajla gündeme oturmuştu. Aykut Demir silahları çok sevdiğini ve Memati Baş'ın hayranı olduğunu ifade etmişti.

Aykut Demir'in Four Four Two'ya verdiği röportajdan bir bölüm

 "Film izlemem. Çok gezmem. Sadece Kurtlar Vadisi dizisini izlerim. Çatışmaları severim. Zaten silah hastasıyım. Nişancılıkta üstüme tanımam! Her hafta bir kez poligona giderim. Takımdaki arkadaşlarımı da zorla poligona götürürüm. Harbuzi’yi bile götürdüm (gülüyor). Benden iyi atış yapan çıkmadı. Savaşçı insanlara bayılırım. Memati’nin hastasıyım. Giyimim de buna uygundur. Beni dışarıda görsen tanıyamazsın. Ayak bileklerime kadar palto giyerim. Deri ceket, kösele ayakkabı severim. Giydiklerimi birbirine uydururum. E, yırtık kotun üzerine palto olmaz. Giydiklerime para harcamaya da çekinmem."