61SAAT SPOR SERVİSİ

Taraftarının desteği altında 3 puan için sahaya çıkan bordo-mavili ekip iyi de bir futbol sergiledi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından konuşan bordo-mavililerin ilk golünü atan Marko Marin, "Bugün kazanmamız çok önemliydi. 3 puan kazandığımız için mutluyuz Bugünün şifresi buydu. Bunu aldığımız için mutluyuz. Bizim için sıkıntılarla dolu süreçten geçtiğimiz anda bu galibiyet gelmesi iyi oldu. Geri dönmek adına bu galibiyet çok önemli. 
 Maça iyi başladık. İyi girdik. topa çok fazla sahip olduk. O dakikaları maalesef gole çeviremedik. Onur'a da ayrı parantez açmamız lazım. Kurtardığı kritik penaltı ile bizi ayakta tuttu. 
 İkinci yarıda biraz daha topla daha doğru zamanda daha doğru kullansaydık gene etkinlik gösterebilirdik. Maalesef o dakikaları değerlendiremedik. Biraz daha geride kabullenmek zorunda kaldık. Ama bunların hiç biri bugün önemli değildi. Galibiyet önemliydi. Kazanamamaya başladığında gerçek kimliğinizden uzaklaşıyorsunuz. O durumları kırma açısından bizim için çok önemli bir galibiyet oldu."