Güneş’in, “Son transferini yapacak bir oyuncuya bu kadar para yüksek” dedi ve geri adım atıldı. Serdar Kurtuluş’un durumu da bu hafta içi netleşecek. Trabzon’un Antep’e yine çeşitli alternatifler içeren bir teklif paketi sunacağı, Başkan Sadri Şener’in de son kez Başkan İbrahim Kızıl ile görüşeceği vurgulandı.

Öte yandan Sol Bamba'dan sonra stopere bir takviye daha yapmayı planlayan Trabzonspor'da Hollandalı oyuncu Joris Mathijsen konusundaki ısrar sürerken, tecrübeli futbolcudan da olumlu haberler geliyor. İspanyol kulübü Malaga'nın elden çıkarmak istediği Mathijsen'in Hollanda Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Dirk Kuyt gibi Türkiye'ye gidebileceği belirtildi. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Algemeen Dagblad'a konuşan Mathijsen "Türkiye mi? Neden olmasın" dedi.

ŞARTLARI GÖRÜŞÜRÜZ
Dagblad gazetesine Pierre van Hooijdonk ve Guus Hiddink'den Türkiye ile ilgili çok olumlu şeyler duyduğunu söyleyen Mathijsen, "Malaga'dan bana gelmiş bir bilgi yok. Şu anda Avrupa Şampiyonası bitti ve tatildeyim. Duyduğum kadarıyla Trabzonspor benimle ilgileniyormuş. Eğer kulüpler anlaşırsa Türk kulübüyle şartları görüşürüz. Beni tatmin edecek bir teklif olursa Trabzonspor formasını giyebilirim" diye konuştu.