61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un Lazio’dan yeni transferi Onazi, Afrika basına konuştu. Trabzonspor’a transferinin ardından sorulan soruları yanıtlayan Onazi, dikkat çeken ifadeler kullandı. Trabzonspor’u tercih etmesinde ki en önemli etkenin, “Yeniden futbol oynamak ve mutlu olmak için bu hamleyi yapmam gerekiyordu” diyerek açıklayan Onazi’ye Türkiye’de son dönemde yaşanan sorunlar da soruldu.

Özellikle 15 Temmuz’da FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin ardından güvenlik endişesi yaşamadığı sorulduğunda ise Onazi, ders niteliğinde cevap verdi.  Onazi, “Hayat hiç bir yerde tamamen güvenli değildir. Biz sadece tanrının rehberliğinde, nereye gidersek gidelim, dua ettiğimizde bizi koruyacaktır” dedi.

Bazı insanların Trabzonspor kararını anlamakta zorlanmış olabileceğini kaydeden Onazi, “Ancak bu benim için ileriye doğru atılmış bir adımdır” dedi.
Lazio teknik direktörünün kendisini takımda tutmak için yönetimle konuştuğunu kaydeden Onazi, “Hatta kalmak için sözleşme uzatma teklifinde bulunuldu” dedi.