61SAAT HABER SERVİSİ - Demirkol, “Trabzonspor çok sıktı mı çok sıkmadı özellikle ikinci yarıda. Benim iddiam şu. Devre arasında Olcay transferi yapılmasaydı Yusuf ile o ikiliyi oluşturmasaydılar,  bugün Trabzon ile Bursaspor başka mücadele oynayabilirdi” dedi.

OLCAY – YUSUF İKİLİSİ OLUŞTURULMASA...
Bunun üzerine Nebil Evren,  “Kümede kalma mücadelesini bir birleriyle mi yapabilirdi?” diye sordu.
Demirkol, “Olabilirdi, böyle bir ihtimal vardı. Trabzonspor atılımı nasıl yaptı. Tabi ki 2 savunma kanadının katkısı yüksek. Ancak Trabzonspor’u farklı kılan Yusuf, Olcay ikilisi oldu. Geçişleri çok iyi yaptılar. Özellikle Medjani ile mümkün değil orta sahada top yapabilmesi. Bunun da önemini ortaya koymak lazım. Bursaspor’un da çok büyük kabustan uyandı. Oyun olarak da düşmüşlerdi.

Trabzonspor’un orta sahasının oyunu hiç alamamasının rolü var. Orada Bilal, Sercan değişikliği, direkt oynamaları derken maçı kurtardılar. Hak ederek aldılar. Tabi ki bunun camianın oturup düşünmesi lazım. Bunun tekrarı gelir.
 
RİZELİLER NE KADAR ÜZGÜN BİLMİYORUM

Bursasporlular çok mutlu, Rizesporlular çok üzgünse... “ ifadelerini kullandı.

Burada araya giren Nebil Evren, “Rizeliler ne kadar üzgün bilmiyorum. Hayati maç, takım kümede kalma mücadelesi veriyor, tribün boş.. Rize’de neden futbola ilgi bu kadar düştü bilmiyorum. Muhabirlik yaptığım dönemde hatırlıyorum.

FENERBAHÇE, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA DOLAR
Ben orada pek özellikle Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın maçlarının boş olduğunu hatırlamıyorum dolardı.

O yüzden ne kadar üzgünler, tabi ki üzülmüştürler başka bir anlamda söylüyorum emin değilim. İlgini sevgini göstermezsen, üzüntünü de anlayamayız” dedi.

TRABZON’UN AYAĞINDAN DÜŞSE DRAMATİK OLURDU
Demirkol, “Bursaspor 7 sezon önce Şampiyon olmuş, Trabzonspor’un sayesinde olmuş biraz da.. Trabzon’un ayağından düşseydi çok dramatik olacaktı. O gün Trabzon’da, Trabzonspor’da 4-5 oyuncunun çok ekstra oyunlarının payı var. Umut, Onur, Egemen, Onur çok çok iyi oynayan oyuncular vardı. Bursalılar sever Trabzon’u bu anlamda sevmeleri lazım.. Daha önce sıkıntıları vardı. Trabzonspor’un ayağından düşmüş olsalardı büyük sıkıntı olacaktı.
Ancak tabi ki öyle değil..” diye konuştu.

HİKMET KARAMAN’IN AÇIKLAMALARI
Nebil Evren, Hikmet Karaman’ın açıklamalarını da hatırlatarak, “Hikmet hoca ne diyor maçtan sonra bugünü bu şehir unutmayacak” ifadeleri üzerine Demirkol, “Çok tehlikeli. Çok yanlış. 6222’ye bile girer. Maç sonu heyecanına veriyorum hikmet hoca düzeltir onu... “ dedi.