Trabzonspor’un en önemli yıldızlarının başında gelen Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmada kötü gidişe son vereceklerini söyledi.

Yeni bir takım olduklarını ve milli arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirten deneyimli orta saha, “2 haftalık arada yoğun bir idman temposuna girdik. Eksiklerimizi bu dönemde giderdiğimizi düşünüyorum. Şanssız sonuçlar almış olabiliriz ama bunun artık sona ereceğine inanıyorum. Akhisar maçıyla birlikte çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Takımın alacağı bir galibiyetin, her şeyi değiştireceğini belirten yıldız futbolcu, “Her takımın kötü zamanları olabilir. Ancak alınacak 3 puan, olumsuz havayı tam tersine döndürür, oyuncuları ayağa kaldırır. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Önümüzde daha çok maç var. Kalitemizi sahaya yansıtır ve mücadele edersek, kazanmaya yakın taraf hep biz oluruz” yorumunu yaptı.

Sarı kart uyarısı

Bu arada teknik direktör Ersun Yanal, sarı kart sınırında olan Mehmet’i uyardı. Eğer tecrübeli oyuncu bugün kart görürse, Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek.