Sezon başından beri sergilediği performansı ile eleştirilen ‘Maç seçiyor’ yorumlarını beraberinde getiren Mehmet Ekici ile yollar ayrılma noktasına geldi.

Ekici, takımdan ayrılmak istediğini menajerlik görevini yürüten babasının aylar öncesinde Trabzon’a gelmesiyle yönetime bildirdi.

Trabzonspor’un yeni sözleşme tekliflerini geri çeviren Ekici’nin aklını ise Galatasaray ve Fenerbahçe’nin çeldiği öğrenildi.

'MEHMET GİDEBİLİR'

Konuyla ile ilgili flaş açıklamayı ise Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Önder Bülbüloğlu yaptı.

Bülbüloğlu’nun ‘Mehmet gidebilir’ açıklamasının ardından iplerin resmen koptuğu ifade edildi.

BAŞKAN USTA'NIN EKİCİ PLANI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın Ekici’ye gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken yetenekli oyuncun transferinde takıma futbolcu ve para kazandırmak istediği öğrenildi.

Ekici için en iyi teklifi ise Fenerbahçe’nin yaptığı iddia edildi. İddiaya göre Fenerbahçe, Trabzonspor’a 2.5 milyon Euro ile Stoch’u önerdiği öğrenildi. Galatasaray’ın teklifi ise sır gibi saklandığı ifade edildi.

AİLESİ İSTANBUL'A GELDİ

Ekici’nin ailesinin İstanbul’a geldiğini ve hazırlık yaptığı öğrenilirken tecrübeli oyuncunun yarın oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası  Kızılcabölükspor karşılaşmasının ardından ailesinin yanına gideceği kaydedildi.