61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, Erzurumspor karşısında Ekuban’ın golüyle 1 - 0 galip geldi. Maçın ardından konuşan Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, “Dengeli giden oyun. Beklediğimiz anda yediğimiz gol. İstatistiklere bakıyordum. İlk devre 10 şut atmışız. İkinci devre istatistikleri altüst ettik. Ürettik, şutu denedik, yandan ortayı denedik, çok net pozisyonlar yakaladık. Ama maalesef topu atamadık.

Oyunsal anlamda son derece memnunum. İstatistiklerde, maç öncesinde şunu söylemiştim. İki takımda kazanamıyor. Aslında kaybettiğimiz maçlar vardı. 
7 haftalık periyotta bu 8. maçımız. Bir tek Karagümrük maçında beklentimin altında oynadık. Futbol istatistiğin yanında gol oyunu. Bir takım deplasmanda da olsa bu kadar üretiyorsa, gelecek adına kendimizi çok ileri taşıdığımızı gördük. 
böyle maçları unutmak kolay değil. Son vuruşlarda ki eksiğimizi biraz daha çalışmamız gerekiyor. Saha içinde kazanma arzusunda, oyun karakteri ortaya koymasından son derece memnunum. Bugün sadece golü yapamadık, rakibi de tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Özdilek, “Bu tür havalarda, bu tür zeminlerde kenardan zaman zaman havadan değil de yerden ortaya yapmak lazım. Biz genelden havadan denedik. Bir iki ortayı yerden denedik. O sıkıntı yarattı. Rakip ceza sahasında bu kadar pozisyon üretmek ki bu ligin lokomotif takımı, güçlü takımı Trabzonspor’ akardı oynamak bizim açımızdan alkışa değer geceydi. Yapamadığımız tek golü bulmaktı. Golü bulduk. Olur olmaz tartışılır bilemem ama tartışacaktır yorum yapanlar. O gol olsa işin rengi çok farklı olacaktır. Bugün kazanma arzulu bir takımım vardı. Böyle oynadığımız müddetçe çok kaybetmeyiz. Kaybettik ama kanımıza kaldıracağız” dedi.