61SAAT HABER SERVİSİ : Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp futbolun yanı sıra yapımcılık alanında da önemli işlere imza atmaya devam ediyor.

Geçmişte yaptığı dizi ve filmlerle adından sıkça söz ettiren Mehmet Yiğit Alp’in yeni filmi Acı Kiraz dev kadrosuyla 28 Şubat'ta sinemalara taşınıyor. 

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği filmin yönetmenlik koltuğunda ise Serdar Akar bulunuyor. “Bir kiraz ağacının gölgesinde yaşama tutunmaya çalışan insanların, sönen hayatların, yeşeren umutların hikayesi. “ olarak adlandırılan filmde Erdal Beşikçioğlu, Ertan Saban, Belçim Bilgin, Bülent Şakrak, Luran Ahmeti, Erman Saban ve Halil Ergün rol alıyor.

TRABZONSPOR SÜRPRİZİ OLACAK MI?

Bilindiği üzere Asbaşkan Alp daha önce yayınladığı dizi ve filmlerde Trabzonspor vurgusunu öne çıkarmış ve beğeni toplamıştı. Alp'in Acı Kiraz filminde böyle bir hamle yapıp yapmadığı ise bilinmiyor.

FİLMİN KONUSU

Kiraz yetiştiricisi yaşlı bir çiftçiyi, gırtlağına kadar borca batmış sahtekar bir nakliyeciyi, insan kaçakçısı bir gangsteri, umuda yolculuklarında ihanete uğrayan göçmenleri, lösemi hastası çocuğunu kurtarmak için çırpınan bir babayı; çok dinli, çok dilli, çok kimlikli Makedonya’yı ulus olarak etrafında toplayan kirazın hikayesi.