SPOR SERVİSİ- Hasan Tüncel

Trabzonspor’da iyi giden saha sonuçlarının ardından Başkan Muharrem Usta’nın Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ı hedef alan açıklamaları gündeme oturdu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın “Niyetlerinden asla şüphem yok ama tecrübesizdiler. Castillo, Durica, Bero ve Onazi konusunda tüm transferleri ben bitirdim” sözleri üzerine Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın Başkan Usta'ya "çok yazık"  diyerek tepki gösterdi.

BİRLİKTE BIRAKTILAR DENİLDİ

Bu açıklamalar üzerine kulisler hareketlendi ve Nevzat Aydın ve Mehmet Yiğit Alp istifa etti iddiları yayıldı. Aydın ve Alp 'e yaptığı açıklamalarla bu iddiların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

ALP "KİMSE POLEMİK YAPMASIN"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp “Ben istifa etmedim, istifa etmeyeceğim. İstifa etmeyi düşünmüyorum. Üzerimden kimse polemik yapmaya kalkmasın. Trabzonspor’a zarar verecek hiçbir durumun içinde bulunmam “ dedi.

AYDIN "İSTİFA YOK"

Nevzat Aydın ise: "Açıklamaları okuyunca büyük şaşkınlık geçirdim. Şu anlık istifa durumu yok. Bu kadar uğraştık ettik. Onazi’yi de ben aldım Ramil’i de. Gerçekten anlamadım. Bekledim yalanlayacak diye, mesaj da gönderdim. Bir kısmı doğru bir kısmı yanlış gibi bir şeyler söyledi. Bir yanıt vermem gerekiyordu verdim. Hayırlısı olsun" dedi.