ALP ‘ Adayım diye ortaya çıkmam. Şehri bölen biri olmam. Akil adamlar bir araya gelip karar versinler. Trabzonspor yönetilebilir’ dedi.

‘ŞEHRİ BÖLEN BİRİ OLMAM’
Trabzonspor’da yaşanan kongre sürecinde en çarpıcı açıklama Muharrem Usta yönetiminden bir süre önce istifa eden eski başkan yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’ten geldi. Alp, Trabzonspor’un yönetilebilir durumda olduğunu belirterek ‘ Adayım diye ortaya çıkmam. Şehri bölen biride olmam. Trabzon’un akil adamları bir araya gelerek çözüm üretsinler ve karar versinler. Trabzonspor’un yönetilebilir bir durumu var.’ Dedi.

‘ÖNCE KARAR VERİLMELİ’
Alp, ‘Trabzon tek aday üzerinde birleşmeli. Bu Faruk Özak da, Celil Hekimoğlu da veya Mehmet Yiğit Alp de olabilir. Buna karar verilmeli.’’ ifadelerini kullandı.

MEHMET YİĞİT ALP KİMDİR?
1971 doğumlu olan Mehmet Yiğit Alp Trabzonspor’un efsane yöneticilerinden ve TFF eski yönetim kurulu üyelerinden merhum Turan Alp’nin büyük oğlu. Uluslararası İlişkiler mezunu olan Alp, bir süre yurt içinde ve dışında devlet memuru olarak görev yaptı. Daha sonra bu görevinden istifa etti ve film yapımcılığı sektörüne geçti. (Kuzeyekspres)