61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’un efsane oyuncularından yorumcu Mehmet Yılmaz Trabzonspor Fenerbahçe mücadelesini 61saat’e değerlendirdi.

Mücadelenin favorisinin olmadığına vurgu yapan deneyimli forvet oyuncusu” Bu maç sezonun ilk maçları zor geçer. 5 hafta içerisinde büyük takımlar kaybedebilir. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un puan kayıpları olabilir. Henüz oturmamış bir lig 2 takım açısından da bakıldığında favori yok. Bazı oyuncular daha birbirlerini tanımıyor.”

FENERBAHÇE KAOSA GİDER
Mücadele için skor veren Yılmaz “Şahsi düşüncem olarak 1-1 berabere biteceğini düşünüyorum. Trabzonspor daha moralli Fenerbahçe zor dönemden geçiyor. Lige kötü başladılar Vardar maçında da kötü bir skor aldılar. Çıkış yapma maçı bu maçı görüyorlar. Eğer kötü biterse taraftarın sabrı kalmayacak. Fenerbahçe büyük bir kaosa sürüklenecek.

TRABZONSPOR TEPKİ ALMAZ
Trabzonspor iyi yolda oyunsal anlamda eksiklikleri var. İlk maç herkes kötü oynayabilir. Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
Trabzonspor biraz daha moralli Fenerbahçe açısından kazanması gereken maç. Olayların büyümemesi açısından kazanmayı daha fazla isteyen takım Fenerbahçe olarak görünüyor. Trabzonspor berabere bitirse bile tepki almaz. 

KİLİT İSİM BURAK YILMAZ
Bu maçın kilit oyucusu Burak Yılmaz. İç saha ve dış saha farklıdır. Dış sahada Burak’ın kilit olması için beslemen lazım. Bongonda, Yusuf Yazıcı ve Olcay’dan gelecek paslarla bu oyunu çözebilirsin. Kenar oyuncuları gününde olup Burak’a pozisyon yaratırsalar eğer Burak bu pozisyonların 2 tanesinden 1 tanesini kesinlikle gol yapar.

KUCKA’YA DİKKAT
Ayrıca bu maçta Trabzonspor’un yeni transferi Kucka’nın ön plana çıkacağını düşünüyorum. Tam bir mücadele maçı olacak.