Trabzonspor'dan sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Tolga Zengin'in annesinden acı haber geldi. Trabzonspor eski kaptanı Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin, tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversites Farabi Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Melek Zengin, Karadeniz Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde bir süredir tedavi görüyordu.

Bu acı tüm renkleri birleştirdi

Trabzonspor’dan sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Tolga Zengin’in annesinin vefatı tüm taraftar topluluklarını tek yürek yaptı. Trabzonsporlusundan, Beşiktaşlısına ve Galatasaraylısından , Fenerbahçelisine kadar herkes sosyal medyada Tolga Zengin ve ailesine başsağlığı diledi.
Sosyal medyada bütün taraftarlar, “Acının rengi olmaz” görüşünde birleşirken Tolga Zengin’e ve ailesine başsağlığı Melek Zengin’e de Allah’tan rahmet diledi.

Tolga, annesini son kez gördü ve...

Ancak bu noktada en acı olan taraf ise Tolga’nın annesi vefat ettiği sırada uçakta olması oldu. Sakatlığı sebebiyle Beşiktaş Kulübünden izin alarak hem annesini görmek hem de sakatlığı ile ilgili doktora görünmek için hafta başında Trabzon’a geldi. Beşiktaş’ın bugün ki idmanına da katılmayan Tolga Zengin, annesini son kez gördükten sonra bugün Trabzon’dan uçakla İstanbul’a gitmek için yola çıktı. Ancak Tolga, uçakla İstanbul’a giderken annesi  Melek Zengin, hayata gözlerini yumdu.

Trabzonspor'dan Tolga'ya Başsağlığı Mesajı


Trabzonspor Kulübü, eski kaptanı kaleci Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Eski Kaptanımız Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Melek Zengin'e Yüce Allah'tan rahmet, başta Tolga Zengin olmak üzere, tüm kederli ailesine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

CENAZE YARIN İSKENDERPAŞA'DA

Tolga'nın annesi Melek Zengin'in cenazesi ise son açıklanan tarihe göre bugün İskenderpaşa Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile toprağa verilecek.