GİZLİ YÜRÜTÜLÜYOR

Trabzon, Boum’un işini bitirmek için yoğun şekilde çalışıyor. Leicester City’den Fildişili yıldız Sol Bamba’yı alarak savunma hattını güçlendiren Bordo-Mavililer, şimdi de Mersin İ.Yurdu’nda müthiş bir performans ortaya koyan Kamerunlu stoper Joseph Bomb’un da işini bitirmek için yoğun şekilde çalışıyor. Bordo-Mavililer, Boum transferini sessiz şekilde bitirmek için uğraşırken, Rusya’dan gelen teklif planı bozdu.

BARIŞ’TAN SONRA MUSTAFA

Bir Rus ekibinin Boum için 3 milyon EURO’luk bir teklif yaptığı belirtilirken, Trabzonspor’un da bunun üzerine Barış Ataş’ı yanı sıra Mustafa Yumlu ile birlikte 1.5 milyon EURO’luk yeni bir öneri ile Mersin’in kapısını çaldığı belirtildi. Trabzonspor’un Boum transferinde uygun şartlar oluşması durumunda siyahi stoperi kadrosuna katmayı planladığı belirtildi. Boum’un da Türkiye’de kalmak istemesi Trabzonspor’un transferde elini güçlendiriyor.

GÖRÜŞÜYORLAR

Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Boum için Trabzonspor’un da devrede olduğunu belirterek, “Bize resmi teklif yapılmadı ancak oyuncu ve menajeri ile temasa geçtiklerini öğrendi. Bir Rus ekibi de Boum için öneri getirdi. Boum için 7 milyon EURO’luk bir bonservis belirledik. Ancak şartlar ileride ne gösterir bilemeyiz. Boum’u satmayabiliriz ama gelen teklifler iyi olursa değerlendiririz“ dedi.