61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürerken bordo - mavililer yeni sezon hazırlıklarını da İstanbul’da sürdürüyor. Bordo - Mavililerin kampını yerinde takip eden 61saat.com spor müdürü Hasan Tüncel,  Sabah Gazetesi Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel ile canlı yayında Trabzonspor’un son durumunu değerlendirdi. Bir süredir Trabzonspor ile adı anılan Mert Çetin ile ilgili gelişmeleri paylaşan Yunus Emre Sel, bordo , mavililer için can sıkan gelişmeyi aktardı.

Mert Çetin’in 2 yıllığına Roma Kulübünden, Verona’ya kiralandığına dikkat çeken Yunus Emre Sel, “Verona kulübü oyuncuyu 2 yıllığına Roma’dan kiraladı. oyuncuyla ilgili gelecek sene ki planlamasında “Var mı, yok mu?” kararını bekliyordu. Verona kulübü oyuncuyu gelecek seneki planlamasında kadrosunda tutma düşüncesinde. Burayla ilgili Trabzonspor’un beklentileri biraz azalmış durumda.

Önce Verona Kulübü hakkından feragat edecekti, sonra Trabzonspor Roma ile oyuncuyu kiralamak için görüşme yapacaktı. Biraz uzun bir süreç. Şu anda bu süreç özellikle Verona’nın tavrından sonra dönülmez bir yere gidiyor. Eğer yabancı kontenjanı ile ilgili boşluk açılabilirse, Trabzonspor stoperde oynayabilen orta saha oyuncusu veya orta sahada oynayan stoper oyuncusu yabancı transferi gündemine alacak. Muhtemelen bir isim listesi oluşturulmuştur. Hatta belli seviyeye kadar gelinmiştir” ifadelerini kullandı.