Şanlıurfaspor'da alacakları için TFF'ye başvurduğu gerekçesiyle kulüp başkanı tarafından dövüldüğü iddia edilen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam olayında yeni gelişme. Konuya el atan TFF, Şanlıurfaspor Kulüp Bşakanı Emin Yetim, idareci Mehmet Giray Küçük ve kulüp görevlisi Mustafa Müsri'yi PFDK'ya sevk etti. 
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Kulüp Başkanı Yetim, Futbolcusuna saldırı ile hakaret ve tehdit nedeniyle, Küçük'ün 'Kulüp futbolcusuna saldırı', Müsri'nin ise kulüp futbolcusuna sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği belirtildi. 

Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: 

Hukuk Müşavirliği'nce 07.12.2017 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.
1- ŞANLIURFASPOR Kulübü Başkanı EMİN YETİM'in kulübün futbolcusuna "saldırıları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca, "hakaret ve tehditlerde" bulunması suretiyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 07.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- ŞANLIURFASPOR Kulübü idarecisi MEHMET GİRAY KÜÇÜK'ün kulübün futbolcusuna "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca, 07.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

3- ŞANLIURFASPOR Kulübü görevlisi MUSTAFA MÜSRİ'nin kulübün futbolcusuna yönelik "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca, 07.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir