Josep Bartomeu'dan Puyol, Messi ve Neymar açıklaması. İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona Kulübü Başkanı Josep Bartomeu, takımın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Benim yerimi alacak kişi yönetimden"

Bartomeu, "Yeni Camp Nou ve yeni Palau Blaugrana 685 milyon Euro'ya mal olacak.  Bu bizi etkilemeyecek. 2021 yılında benim yerimi yönetim kurulundan alacak biri var. Ama kim olduğunu söylemeyeceğim. Barça'nın tekrar eski başkanlarına sahip olmasının iyi olacağını düşünmüyorum. " dedi.

"Puyol ile görüşüyoruz"

Eski oyuncusu Puyol hakkında da konuşan Bartomeu, "Puyol'u kulübe geri getirmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Barça'ya çok katkısı olan biri. O çok önemli biri. Acil bir durum değil ama genel müdür pozisyonunun doldurulması gerekiyor. Bir mesaj göndermek istiyorum. Barça'nın ekonomisi güçlü ve sağlam." ifadelerini kullandı.

"Messi konusunda sakinim"

Messi'nin geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan Bartomeu, "Xavi, Iniesta ve Puyol gibi Messi de geleceğine karar verme özgürlüğüne sahip olmalı. 2021 ve gelecek yıllarda da bizimle olmasını istiyoruz. Şu an başkan olarak bu konuda çok sakinim" şeklinde konuştu.

Neymar transferi hakkında...

Bartomeu, "Neymar ekstra çünkü planlanmamıştı. Leonardo müzakerelere izin verdiğinde görüşmelere yeniden başlayacağız. Neymar ile imzalamak teknik ekibin kararıydı. Barça, PSG oyuncularını masaya koymadı. Onlar PSG oyuncusu. Fakat masada yeni talepler çıkınca bunun çözülemeyecek olduğunu anladık ve müzakereleri durdurduk"açıklaması yaptı.