Maçın ardından konuşan Bursaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, “En başında şansızlık. Tüm verilere baktığınızda bende seyrediyorum. Her şeyiyle öndesiniz. Bakıyorsunuz ilk devre oraya yıkan. Gol pozisyonu üreten bir Bursaspor.. Bugün biraz talihsizlik maç oynadık. Tunay’ın omuzudan sakatlanarak çıkması. Talihsiz bir gol yedik. Mücadeleden memnunum. Sahada her şeyiyle bir şeyler yapmaya çalışan veya ivme kazanan takım var. İçerde onu da söyledim. Bu şekilde devam edeceğiz. Maçı kaybedebiliriz ama bazı şeyleri kazanmak önemli. Bunu takımda gördüm. Buna takılı kalmayacağız. 6 maçta topladığı puanları toplayıp iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu. 

Maç maç gittiklerini ifade eden Bakkal, "Maç maç gidiyoruz. Motivasyon bu şekilde mücadeleye devam edeceksiniz. Mücadele etmeden bu işin içinde çıkamıyorsunuz. Biraz daha üretken olacağız. Ceza sahasına 35 kere girmişiz. Bu çok önemli kriter. Devam ettirip golle sonuçlandırmamız gerekiyor. Bugün her istediğimizi yaptık. Pozisyon yok. Yan toplarda eksiktik. Onu da çalışarak atacağımızı umuyorum. Ben umutluyum. İnanılmaz mücadele eden takım var. 

Bütün oyuncularda inanç var. Bu maçı kapattık. Yarın sabah antrenman yapacağız dinleneceğiz bir sonraki maça hazırlanacağız” dedi.