61SAAT SPOR SERVİSİ

BAKKAL: ALIŞIĞIM
Kritik bir dönemde Bursaspor’da görev aldığını ifade eden Bakkal, "Kritik bir dönem. Benim çalışma düzenim hep böyle. Alışığım. Geldiğim noktada öncelikle Samet ağabeye teşekkür ediyorum. Koşu mesafelerinde Türkiye’nin en çok koşan takımını bırakmış. 3. veya 4…. Atletik performansları ayağa üst seviyede. Çalıştık, tepki vereceklerini düşünmüyorum. Dönüş çok kısa oldu. Bazı şeyleri artık idrak etmek zorunda. Bursa büyük camia. Beklenti farklı. Eğer, bu dinamikliği sahaya yansıtılarsa iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum.  3 günlük bir çalışmada..” dedi. 

TRABZONSPOR’UN HÜCUM GÜCÜ İNANILMAZ YÜKSEK
Trabzonspor’un hücum gününün inanılmaz yüksek olduğunu kaydeden Bakkal, Alanyaspor başındayken Bordo-mavililere karşı kazandıklarını hatırlattı. Bakkal, "Trabzon belli zaten. öndeki 4’lüsü hücum gücü inanılmaz yüksek. Hızlı atacağa çıkan takım. 4 - 5 ay önce oynarken Alanyaspor da yenmiştik. Maç neyin ne olacağı belli olmaz. Takım savunmasını iyi yaparsak öne geçeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu. 

BENDE MERAK EDİYORUM
Bakkal, sözlerine şu şekilde devam etti:  "Bende merak ediyorum takımı. Antrenmanda çalıştık. Dinamik takım. Bize ne verceğini sahada göreceğim. 7 maçtık periyot. Her puanı önemli maçlara çıkıyoruz. Trabzon son 4 maçta yenilmeyen takım. Tarftar coşkusuna cevap verecek futbol oynamak gerekiyor. Bunu oyuncu grubunun yapacağına inanıyorum. Bursaspor’a gelmekten mutluyum. Burada çalışmak önemli. İnşallah buna cevap veririz. Bursa gibi camialar Türkiye süper liginde bir kaç tane böyle camia var. Bunların sürer ligde her zaman olması gerekiyor. Yakışıyor lige. Bizde bu çerçevede en iyisini yapmaya geldik. İnşallah isteklerimiz bugün çok kısarede oldu ama sahaya yansır. İyi başlangıç yapmayı canı gönülden istiyorum”