Real Madrid'in yıldızı, Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil, Marca'ya özel bir röportaj verdi.

Sezonun başında oynadığı oyunla eleştirilen; fakat ligdeki son Barcelona ve Almanya - İrlanda karşılaşmasındaki performansıyla göz dolduran Mesut Özil çarpıcı açıklamalar yaptı. ALMANYA'DA OYNAMAK BÜYÜK GURUR

"Futbol oynarken her zaman baskı altındasınız. Benim için kime karşı oynadığım önemli değil, baskı hissetmiyorum. Alman Milli Takımı'nın bir parçası olduğum için mutluyum, çünkü bu büyük bir sorumluluk. Almanya ve Real Madrid gibi iki büyük takımda forma giymek benim için bir onur" ifadelerini kullananan Mesut Panzerler'de oynamaktan onur duyduğunun altını çizdi.

"Her maç tüm gücümü ortaya koymak isterim; Real ve Almanya için... Ofansif orta saha pozisyonunda oynuyorum ve bu benim hücumda daha serbest olmamı sağlıyor. Bu açıdan futbol beni çok eğlendiriyor. İki takımda da hücumda serbest rolde oynuyorum. Sağa, sola, ortaya, istediğim yere gidiyorum. Bunun avantajlarını maç içinde kullanıyorum.

Hedeflerimden birisi Jose Mourinho'nun altında çalışmaktı ve bunu gerçekleştirdim. Löw de Mourinho da yeteneklerimin tamamını kullanmamı istiyor. İkisi de benim becerilerimden en iyi şekilde faydalanmak istiyorlar. Daha 24 yaşındayım ve şu an iyi bir noktada olduğumu düşünüyorum."