61SAAT HABER SERVİSİ - BERKAY GÜNTEKİN - Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Trabzonspor’da eksik mevkilere transferler sürüyor. Kadrosuna ilk olarak İranlı Vahid Amiri’yi katan Trabzonspor, yine bir İranlı isme imza attırmaya çok yakın. 
Bordo-Mavililerle tranfser sürecinin başından beri adı anılan Majid Hosseini’ye imza attırmaya çok yakın. 
Bordo-Mavililerin prensip anlaşmasına vardığı Hosseini, dün İstanbul’a gelirken burada sağlık kontrolünden geçti. İranlı oyuncu’nun yarın Trabzon’a geleceği ve burada da sağlık kontrolünden geçtikten sonra görüşmelere başlanacağı kaydedildi. 
Kulübünün pasaportuna el koyması nedeniyle diplomatik sorunlar yaşanan oyuncuda bu sorunu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun çözdüğü ifade edildi. 
61saat.com’un ulaştığı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, diplomatik sorunları çözmek için Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun devreye girdiğini belirterek, “İstanbul’a geldi, sağlık kontrolünden geçti. Diplomatik sıkıntılar Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu araya girmesiyle çözüldü. Yarın’da Trabzon’a gelecek ve burada sağlık kontrolünden geçecek. Ardından görüşme gerçekleştirilecek” dedi. 

Hatırlanacağı üzere Ahmet Ağaoğlu göreve geldiğinde ilk olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etmişti.