61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un dün akşam Göztepe maçında, Orta Hakem Fırat Aydınus ve VAR Hakemi Koray Gerçerler’in skandal yönetimiyle 1 - 0 mağlup olurken verilmeyen penaltı, çıkmayan kartlar Bordo Mavili camiada büyük bir öfkeye neden oldu.

Özellikle Sosa’nın ve Yusuf’un ayağına kasti olarak basılmasına rağmen kart bir yana faul bile çalmayan, Sörloth’a Göztepe ceza sahasında yapılan açık penaltıyı görmezden gelen orta hakem Fırat Aydınus ile bu pozisyonlarda Aydınus’u VAR’a çağırma gereği duymayan Kemal Gençerler’in yönetimleri büyük bir öfkeye yol açtı! 

Trabzonsporlu taraftarların öfkesi adeta bir sele dönüşürken grift ilişkiler yumağı da ortaya çıkmaya başladı! MHK Başkanı Zekeriya Alp’e ait Alpplas şirketinin en büyük müşterisinin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un sahibi olduğu Arçelik’in olması, perde arkasında yaşananları da ortaya koydu.

Bordo Mavili taraftarlar sosyal medyada bu olaya büyük tepki gösterirken, “MHK Başkanı, Koç’un taşeronu çıktı. Zekeriya Alp, kazancının büyük bölümünü Koç’tan kazanırken, hakemlerden nasıl adaletli bir yönetim sergilemesini isteyebilir! Fenerbahçe maçlarına bakın, Trabzonspor’un maçlarına bakın zaten fotoğrafı net bir şekilde bir şekilde görebilirsiniz.”