MHP Trabzon'dan Fenerbahçe'ye tepki geldi.

Bir basın açıklaması yayınlayan MHP Trabzon İl Başkanlığı "Bu oyunu önce Trabzon futbol severleri bozacak" ifadelerini kullanırken "Fenerbahçe vizyona yeni bir filim koymuş, Malatyaspor başkanı da filimin figüranı olmuştur. Fenerbahçe önümüzdeki hafta oynanacak Trabzon spor Fenerbahçe maçını büyük bir gerilim altında oynamayı arzu etmektedir. Nedenine gelince sahada yenemeyeceği Trabzonspor'u ortamı gererek Karadeniz insanının yapısal özelliğinin ortaya çıkmasını başararak maçın tatil edilmesini ve sonuca hükmen galip gidilmesi arzusu taşımaktadırlar. Malatya maçının ertelenmesi kadar doğal bir durum yoktur. Olayın insani boyutu da çok büyüktür.

Bunu bile bile Trabzonspora yıkma gayretinin arkasında art niyetten başka hiç bir şey olamaz. Yaşadıklarımız ortada olan sportif rakibimizin bir hafta sonra Trabzon'a maça gelmek durumu ortadayken, yapılan hamlenin kesinlikle çok kötü sonuçları arzulanmaktadır.

Bu oyunu önce Trabzon futbol severleri bozacak, Valiliğimiz ve Emniyet güçlerimizde bu kötü düşüncenin gerçekleşmesini Allah'ın da yardımıyla engelleyeceklerdir.

Bu filmi çok seyrettiğimizden dolayıda çok zeki olmamıza gerek yoktur. Lanet olsun, enkaz altında nefes alan kaç canımız varsa kurtarsakta Şampiyonda olmasak. Ülkenin derdi hiç kimsenin şampiyonluğu değildir. Liderimin dediği gibi vatan olmazsa neyin siyasetini yapacaksınız mantığının bir başkasını da ben söylemek istiyorum. Ülkemiz bu kadar sıkıntıda ve Beka meselesi varken şampiyon olsak ne olur veya siz olsanız ne olur.
Hani yapabilsek, Fenerbahçenin en büyük hayal kırıklığı kendilerini çiçeklerle karşılamamız olacaktır."  ifadelerine yer verdi.