61SAAT HABER SERVİSİ - MHP Trabzon İl ve İlçeler olarak Trabzonspor Divan Başkanlık Seçiminde, Ali Sürmen ve yönetim kurulunu destekleyeceklerini açıklayan Bal, diğer aday Şükrü Kuleyn ile ilgili ise sert ifadeler kullandı. 

Şükrü Kuleyn’in, MHP’den ayrılarak İYİ Parti’ye geçtiğinin hatırlatıldığı yazılı açıklamada Bal, “Hafta sonu yapılacak olan Trabzonspor Divan Başkanlığı Seçiminde Bizimle Siyasi olarak hiç bir bağı kalmayan, bu gemiyi terk eden, partimizle hiçbir Hukukî ve gönül Bağı olmayan bir insanın, Trabzonspor Divan Başkanlığı Şeçiminde MHP’lilerin oylarına talip olması abeste iştigaldir” ifadeleri kullanıldı. 

MHP olarak Sürmen’in yönetiminde yer alacak olan Ortahisar Belediye Meclis Üyesi İsmail İnan’a destek verdiklerini ifade eden Bal, “Biz MHP olarak Trabzonspor divan başkanlığı seçimi için Trabzon’un gülen yüzü, Sayın Ali Sürmen’i ve Yönetiminde yer alacak olan, Ortahisar Belediye Meclis Üyemiz Sayın İsmail İnan’ı destekliyoruz.
Seçilecek olan yönetim kurulunun Trabzonspor’a katkıları olacağına, birlik ve beraberliği en iyi şekilde yerine getireceğine inandığımızdan, Ali Sürmen ve yönetim kurulu arkadaşlarını desteklediğimizi Trabzon kamyonuna duyuruyoruz”