61SAAT HABER SERVİSİ - MHP Samsun Eski Milletvekili Hüseyin Edis, artık Samsun’da, Trabzonspor formasıyla çekilen fotoğraflardan da rahatsızlık yaşamaya başladı.  Geçen hafta Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Samsun ziyareti sırasında resmi olmayan bir programda 61saat.com yazarı Emre Vural’da kendisini ziyaret etmiş ve burada ikili arasında samimi bir sohbet geçmişti

SAMSUNSPORLULARA SESLENDİ
​​​​​​Bu sohbetten fotoğraflar ise hem 61saat.com sitesinde hem de Emre Vural’ın sosyal medya hesabından paylaşıldı. 


 MHP Samsun Eski Milletvekili Hüseyin Edis, ise 7 Kasım’da bu fotoğrafları alarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.  


Fotoğraftaki Trabzonspor logosunun hazımsızlık yaptığı Edis, Samsun ve Samsunsporlu hemşerilerine seslenerek, “Sevgili Samsunlu ve Samsunsporlu hemşerilerim. Burası Trabzon değil, Samsun. Yani bizim tabirimizle Şehri Samsun” diye yazdı. . 


DAHA DOĞAL NE OLABİLİR… 
Emre Vural ise Edis’in bu paylaşımının altına,  “Selamun aleyküm Sayın Hüseyin Edis. Yıllardır siyasetin içindesiniz, bunun resmi bir karşılama olmadığını anlamanız gerekirdi. Pek tabiki resmi karşılama olsa, formayla gidilmezdi; gitmezdim de... Ama burada dostane bir buluşma var. Evet Berat bey bakan olabilir ama o benim hemşerim ve renktaşım; sivil olarak onunla görüşmemden daha doğal ne olabilir! Ayrıca ben oraya kendi inisiyatifimle gittim, Mustafa Başkanımızın ya da Fuat vekilimizin durumla bir alakası yok, yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Evet ben Trabzonsporlu'yum ama her daim dostluğu savundum ve yine savunacağım. Samsunspor'dan tek kuruş almadan birçok projesinde gönüllü çalıştım, forma koleksiyonumun en güzel yerlerinden biri Samsunspor'a ait, yaşadığım şehrin takımının da iyi yere gelmesini isterim. Bence bu tarz kısır tartışmalara gireceğinize, Samsunspor'u layık olmadığı yerden nasıl çıkartırız onu düşünün. Hedef gösterseniz de hakaret yememe çanak tutsanız da; sevgi ve selamlar... Çünkü yaratılanı severim Yaratan'dan ötürü…” diyerek yanıt verdi.