Sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Ekuban ile Onazi bugün Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek. Hafta içerisinde sakatlanan ve tedavisi devam eden Mikel'in bugün son kontrollerden sonra sahaya çıkması bekleniyor. Mikel riske edilmezse Doğan görev yapacak. Sakatlıkları bulunan Fernandes, Yusuf Sarı, Sturridge, Hosesini, Novak ve Abdulkadir Parmak tamamen iyileşti

Gaziantep siftahı
Gaziantep FK ile bugüne kadar Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 kez karşı karşıya gelen Trabzonspor, bugün rakibiyle ligde ilk kez mücadele edecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 3 maçta Trabzonspor'un 2 galibiyeti bulunurken, 1 karşılaşma ise berabere bitti. Fırtına bu periyotta 7 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

10 günde 3 maç
Fırtına, milli ara sonrası 10 gün içinde 3 kritik karşılaşma oynayacak. Bordo-mavililer ilk olarak bugün Gaziantep'i ağırlayacak. Fırtına kazanıp 15 puana yükselmeyi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim Perşembe günü Krasnodar ile oynayacağı maça moralli çıkmak istiyor. C Grubu'nda henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, 1 puan ile 3. sırada yer alıyor. Ardından Başakşehir'i yenerek Spor Toto Süper Lig'de zirvede kendini iyice hisettirmeyi planlıyor.