61SAAT SPOR SERVİSİ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzonspor - Denizlispor maçı öncesinde 61saat’e konuştu. 


Kaya, “Çok ilginç bir haftadayız. Trabzonspor bu haftaya yakışır şekilde oynayıp 3 puan alacak. Diğer iddialı takımların hepsi yenildi bizim yenmemiz gerekiyor. Trabzonspor büyük takım. Bu dönem farklı bir oyun tarzı var. Ben sıkıntıları aştığımızı bütün arkadaşların bu inançla bu ruhla, arkadaşlarımız bizleri mahçup etmeyeceklerini düşünüyorum” dedi. 

TFF’nin harcama limitlerini çıkarmasını ise Kaya, “Çok ciddi bir yanlış yapılıyor. Trabzonspor Türk futbolunda ki en ağır bedelleri ödeyen takım. Şimdi bu dönemde böyle bir bedel ödetilmeye çalışılıyor. Trabzonspor ahlaklı davranmıştır. Kulübün yöneticiler ve sayın başkan TFF’nin aldığı karara uyarak yasaların emrettiği doğrultuda yapması gerekeni yapmıştır. Maçın ortasında kural değişmeye çalışılıyor. Sanıyorum bu yanlıştan dönülecektir. 
Trabzonspor böyle gösterilen o kurallara uygun davrandı, şimdi bunun cezasını ödetmek isteyenlere karşı top yekün mücadele edeceğiz. Asla oldu bittiye müsade etmeyeceğiz. Bizler bu haklı mücadelede Trabzonspor’un yanında olacağız. Böyle bir şey olmaz” diye konuştu.