A Milli Takımımızın Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016 Elemeleri öncesinde Mayıs ayı hazırlık programını da açıkladı.
Buna göre Milliler, Mayıs ayında önce İrlanda ile deplasmanda bir karşılaşma yapacak ve sonrasında Amerika’ya kampa gidecek. Türkiye, Amerika’da önce Washington’da Honduras ile karşılaşacakken, sonrasında ise New York’da Amerika Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek.

İşte Terim’in kamp programı için yaptığı açıklama:
25 Mayıs’da İrlanda ile oynayacağız ve İrlanda ile ve de Amerika yolunu kısaltmış olacağız. Oradan Washington’a gideceğiz ve Honduras ile oynayacağız. Oradan New York’a geçiyoruz ve nasipse Amerikan Milli Takımı ile New York’da oynayacağız. Arkasından 2 maç daha oynayacağız gibi görünüyor. Böyle kısa fakat etkin bir turnuva olacak. Prestijli bir turnuva olacak. Amerika’da kamp yapıyoruz, oynuyoruz ama New York’ta Amerikan milli takımı ile oynamak önemlidir. Güzel bir kamp ve hep beraber gideceğiz. Bazı şeyler tam imzalanmasa da, aşağı, yukarı prensip olarak program böyle gözüküyor. Güzel ve etkin bir program”