HAKEMLER: Thorsten Kinhöfer (Almanya), Detlef Scheppe (Almanya), Stefan Lupp (Almanya)
STAT: Bursa Atatürk Stadı
TÜRKİYE
Sinan Bolat - Gökhan, Ömer, Semih, Caner - M.Topal, Nuri - Olcan, Mehmet Ekici, Arda - M.Pektemek
SLOVAKYA
Dusan Pernis,Weiss,Zabavnik,Martin Skertel,Pekarik,Miroslav Stoch,Marek Bakos,Kamil Kopunek,Tomas Hubocan,Marek Hamsik,Kurak Kucka

Goller:Vladimir Weiss(24)-(Slovakya)-Miroslav Stoch(39)-(Slovakya)-Ömer Toprak(85)-(Türkiye)
Kartlar:Skertel(29-Sarı Kart)-Tunay Torun(86-Sarı Kart)
MAÇTAN DAKİKALAR
dakika 1:Karşılaşma Slovak oyuncuların topa dokunuşuyla başladı.
dakika 2:Miroslav Stoch'un uzaktan vuruşunda top yerden auta gitti.
dakika 3:Millilerimiz rakip yarı alanın orta bölümünden serbest vuruş kazandı. Nuri Şahin'in ortasında top doğrudan kaleci Pernis'de kaldı.
dakika 4:Orta alanda Mehmet Ekici yaptığı presle topu kazandı ve uzun süre topu sürdü. Rakip ceza sahasının bir kaç metre dışında topu Mustafa'yla buluşturmak istedi Mehmet ama bu denemesinde başarılı olamadı.
dakika 5:Savunmadan uzun bir vuruşla hücuma çıkmak istedi Slovakya, Bakos için ofsayt bayrağı kalktı.
dakika 6:Caner sol kanatta mücadelesiyle topu rakibinden söktü ve oyun alanında tutmayı başardı. Caner'in bu mücadelesi tribünlerden büyük bir alkış aldı.
dakika 7:Milli takımımızda Gökhan Gönül, Fenerbahçe'deki takım arkadaşı Miroslav Stoch'la girdiği mücadelede sakatlık yaşadı.
dakika 9:Hamsik'in pasında tehlikeli geldi Slovakya. Marek Bakos, ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleyi yokladı ama Sinan bu pozisyonda başarılı.
dakika 10:Mehmet Topal, ceza sahasının yaklaşık 4-5 metre dışında Kucka'nın hareketiyle yerde kaldı, karar faul...
dakika 10:Mehmet Ekici, kaleyi karşıdan gören pozisyonda frikiği kullandı. Barajdan dönen topu savunma kornere gönderdi.
dakika 11:Sağ kanattan kullandığımız kornerde Kucka ön direkte kafayı vurdu. Sol kanatta top Caner'de kaldı. Caner rakibinden kurtuldu ama verkaç denemesinde başarılı olamadı.
dakika 12:Kucka uzaktan bir şutla kalemizi yokladı. Top savunmamızdan döndü. Pekarik'in ortasını Ömer karşıladı. Ama bu kez top Weiss'da kaldı. Weiss rakiplerinden kurtulup 0 indi, ortasında savunmamız topu kornere gönderdi.
dakika 13:Slovakya sağ kanattan kullandı korneri. Pekarik'in arka direğe ortasında Stoch topu kontrol edemedi.
dakika 14:Nuri bu kez uzaklardan kaleyi yoklayan isim. Real Madrid'li yıldızın sert şutunda top az farkla auta gitti.
dakika 15:Kalemizde çok büyük bir tehlike yaşadık. Slovakya savunmamızı az kişiyle yakaladı. Sağ kanattan Weiss'ın ortasında Stoch ceza sahasında topla buluştu. Stoch'un vuruşunda top savunmamızdan döndü, ikinci denemesinde ise topu uzaklaştırmayı başardık.
dakika 17:Stoch'un pasında Hamsik sol kanatta topa sahip oldu. Napolili oyuncunun ceza sahası çizisindeki Bakos'a çıkardığı pası ise Semih karşıladı.
dakika 18:Slovakya Milli Takımı'nda Kucka, Olcan'ın müdahalesi bir sakatlık geçirdi. Sağlık görevlileri sahada...
dakika 19:Dusan Pernis'in uzun vuruşunda Semih ile Bakos hava topuna çıktı. Bakos'un Semih'e yaptığı hareket faul.
dakika 20:Savunmamızdan çıkan uzun pasta Olcan topu göğsü ile kontrol etti ve sol kanattan ceza sahasına girdi. Olcan'ın yerden ortasında Mustafa, zor pozisyonda topa dokunmayı başardı. Top yan ağlarda kaldı.
dakika 21:Arda, rakip yarı alanın ilk metrelerinde Kucka'nın hareketiyle yerde kaldı. Hakemin kararı bir kez daha faul.
dakika 22:Caner sol kanatta topu iyi sürükledi. İki rakibi üzerine çeken Caner, Nuri'yi gördü. Nuri'nin ortasında savunma kafayı vurdu.
dakika 23:Caner bir kez daha sol kanatta topla buluştu. Caner bu kez kendisi ortaladı, Mustafa'yı aşan topu Kopunek uzaklaştırdı.
dakika 24:Rakip yarı alanda etkili olmaya başladık. Nuri'nin sol kanattan kale önüne doğru ortaladı, Olcan'ın ön direkteki vuruşunda top auta gitti.
dakika 24:Sağ kanatta topla buluşan Weiss, arka arkada 3-4 oyuncumuzu geçti ve ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşla topu ağlarımıza gönderdi.
dakika 25:Weiss, yine sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahasına girdi. Weiss'ın yerden Stoch'a çıkardığı pasta savunmamız araya girdi.
dakika 26:A Millilerimiz hücuma hızlı çıktı ama Arda ceza sahasının 3-4 metre dışında çekilerek durduruldu. Nuri geldi topun başına, yıldız oyuncunun vuruşunda top barajı geçti ve Pernis'de kaldı.
dakika 27:Stoc sol kanatta topla buluştu ama onun etrafında çabuk kalabalıklaştık ve tehlike yaratmasına izin vermedik.
dakika 28:Weiss bu kez kanat değiştirip sol kanada geldi. Weiss'ın pasında Stoch, ceza sahasının hemen dışında topla buluştu. Stoch'un plasesinde top auta gitti.
dakika 29:Skrtel, Mustafa Pektemek'e arkadan çok sert bir faul yaptı ve bu faulün cezası sarı kart oldu.
dakika 30:Mustafa Pektemek, bu darbenin ardından sekerek oyun alanı kenarına geldi.
dakika 31:Mustafa'nın önemli bir problemi yok ve Beşiktaş'ın genç golcüsü oyuna geri döndü.
dakika 32:Arda'nın pasında Olcan, sağ kanatta topla buluştu. Olcan topu sol ayağına aldı ve ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Savunmaya da çarpan topu Pernis zorlukla kornere gönderdi.
dakika 33:Sağ kanattan Nuri ile kullandık korneri, arka direkte topun sahibi olan Mustafa'nın ortasında Ömer kafayı vurdu ama top auta gitti.
dakika 34:Stoch bu kez sağ kanatta topun sahibi oldu. Ama Fenerbahçe'den takım arkadaşı Caner, topa ayak koyarak Stoch'un pozisyonunu bozdu.
dakika 35:Arda Turan'ın pasında Olcan topu göğsüyle Mustafa'ya indirdi. Mustafa'nın gelişine volesinde top savunmadan döndü.
dakika 36:Hamsik savunmamızın arkasına kaçtı ama Stoch'un pasında Ömer topun geçmesine izin vermedi.
dakika 37:Mehmet Ekici, rakip ceza sahasının yaklaşık 5 metre dışında yerde kaldı. Çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacağız.
dakika 38:Olcan topa dokundu, Mehmet Topal yerden sert bir şut çıkardı. Pernis iki hamlede topun sahibi oldu.
dakika 39:Stoch pozisyonun başında sol kanatta kendisini unutturdu. Gökhan'ı karşısına alan Stoch , ceza sahasına girerken topu sağına çekti ve sert bir şut çekti top  savunmadan sekerek Sinan'ın üstünden ağlara gitti.
dakika 42:Olcan rakip ceza sahasının hemen dışında pres yaptı ama Slovaklar zorlukla da olsa topu uzaklaştırmayı başardı.
dakika 43:Olcan, Mehmet Ekici'nin pasında ceza sahasının dışında topla buluştu. Olcan'ın ceza sahasına girer girmez sol çaprazdan yaptığı vuruşta top auta gitti.
dakika 45:Mehmet Ekici, Nuri ile yaptığı verkaçın ardından ceza sahasına doğru sokuldu. Werder Bremen'li oyuncunun ceza sahası dışından attığı şut yandan auta gitti.
İlk Yarı Sonucu  : Türkiye 0-2 Slovakya
dakika 46:A Milli Takımı'mız, ikinci yarıya da ilk yarıdaki 11'i ile başladı..
dakika 47:Slovakya'da Marek Bakos'un yerine, Bursasporlu Stanislav Sestak oyuna dahil oldu.
dakika 48:Caner Erkin'in sol kanattan ortasında topu savunma karşıladı ve bu Slovakya için kontra atak şansı oldu. Nuri, bu kontra atağı faulle durdururken; rakibimiz faulü hızlı kullandı. Hamsik'in uzaklardan gelen şutunda top auta gitti.
dakika 49:Arda Turan, sağ kanattan ceza sahasına girdi. Arda'nın pasında Mehmet Ekici, müsait pozisyonda şutunu attı ama bu vuruşta top rakip kaleyi bulmadı.
dakika 51:Weiss çok şık hareketlerle yarı alanıza geçti. Weiss'ın hareketiyle sakatlanan Mehmet Ekici yerde yatarken, Weiss durmadı ama onun pasında Stoch topu Mehmet'in tedavisi için taça atan isim oldu.
dakika 52:Abdullah Avcı, sık sık kulübeyi terk ederek oyuncularını uyarıyor.
dakika 53:Oyuncularımız taç kararı beklerken Slovakya çok tehlikeli geldi. Sestak, ceza sahasına girmek üzereyken savunmamız araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
dakika 54:Arda'nın pasında Caner sol kanattan sıfıra indi ve topu altı pasa çıkarmak istedi. Ama Caner'in ortası kötü ve top ters kanattan dışarıya gitti.
dakika 56:Sağ kanattan bir korner kazandık. Nuri'nin ön direğe ortasında top Mehmet Topal'dan dışarıya gitti.
dakika 57:Vladimir Weiss sağ kanatta topla buluştu. Onun pasında Stoch, son çizgiden ortasını yaptı ama bu orta da kötü ve top ters kanattan taça çıktı.
dakika 58:Milli Takımı'mızda Olcan Adın oyundan çıkarken; Tunay Torun oyuna dahil olan isim.
dakika 58:Milli Takımı'mızda Olcan Adın oyundan çıkarken; Tunay Torun oyuna dahil olan isim.
dakika 59:Sol kanatta Caner topla buluşur buluşmaz ortasını yaptı, Burak Yılmaz'ın kafa vuruşunda top savunmadan kornere gitti
dakika 60:Burak Yılmaz, Kucka'nın hareketi ile yerde kaldı. Ceza sahasının 5-6 metre dışından sağ çaprazdan bir serbest vuruş kazandık.
dakika 60:Arda'nın ortasında Slovakya savunması topu ceza sahası dışına uzaklaştırdı. Arda önünde buldu topu, Atletico Madrid'li yıldız oyuncunun yerden vuruşunda ise top direğin hemen yanından dışarı gitti.
dakika 61:Slovakya'da Miroslav Stoch oyundan çıkarken, Breznanik oyuna giren isim oldu.
dakika 61:Liverpool forması giyen Skrtel oyundan çıkan bir diğer isim; yerine giren isim ise Kornel Salata...
dakika 63:Burak Yılmaz, bir kez daha ceza sahası dışında sağ çaprazda yerde kaldı. Bu kez Nuri Şahin serbest vuruşu kullanan isim oldu, ama onun ortası da kısa düşüyor.
dakika 64:Weiss, Hamsik ve Sestak sağ kanatta üçlü kurdular. Hamsik'in pasında top Sestak için hızlı ve Sinan çıkarak meşin yuvarlağı kontrolüne aldı.
dakika 65:Sağ kanattan bir korner daha kazandık ama Nuri'nin ön direğe ortasını savunma karşıladı.
dakika 65:Slovakya kontra atağa çok hızlı çıktı. Hamsik'in ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta ise top savunmamızdan döndü.
dakika 66:Arda sağ kanattan ortaladı, Tunay'ın üzerinden savunma kafayı vurdu.
dakika 67:Tunay rakip ceza alanının hemen dışında kazandığı topu sol kanattaki Caner'e gönderdi. Caner'in ortasında topu karşılayan taraf yine Slovakya savunması.
dakika 68:Caner Erkin, uzak mesafeden kaleyi düşündü. Caner'in sol çaprazdan vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
dakika 68:Slovakya'da ilk golün sahibi Vladimiz Weiss'ın yerine, Beşiktaşlı Filip Holosko oyuna girdi.
dakika 69:A Milli Takımı'mızda Mustafa Pektemek, yerini Rennes forması giyen Mevlüt Erdinç'e bıraktı.
dakika 69:Mevlüt oyuna girer girmez sağ kanattan hareketlendi. Savunmanın müdahalesi ile top kornere uzaklaştırdı.
dakika 70:Nuri'nin ön direğe ortasında savunma topu bir kez daha kornere gönderdi. Nuri'nin ikinci kornerinde arka direkte Ömer topu önünde buldu. Ömer'in vuruşunda top savunmadan döndü, daha sonrasında Mehmet Topal meşin yuvarlağa elle müdahale etti.
dakika 71:Breznanik uzaktan kaleyi yokladı. Slovak oyuncunun sert vuruşunda top kalemizi bulmadı.
dakika 73:Burak'ın pasında Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu. Gökhan rakibinin üstüne gitti ve Preznanik onu faulle durdurdu.
dakika 73:Sağ çaprazda ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruşta Nuri topun başına geldi. Yıldız oyuncu doğrudan kaleyi düşündü, ama şutunda top az farkla üstten dışarıya gitti.
dakika 74:A Milli Takımı'mızda kaptan Arda Turan, yerini Alper Potuk'a bıraktı.
dakika 76:Slovakya rakip yarı alanımızda kazandığı serbest vuruşu kızlı kullandı. Kucka Alper'le girdiği mücadelede yıkılmadı ama şutunda top savunmadan dönünce hakem faul düdüğünü çaldı.
dakika 77:Kucka, kalemizi karşıdan gören tehlikeli bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen isim oldu. Slovak oyuncunun sert vuruşunda ise top kalemizi bulmadı.
dakika 78:Sağ kanatta Gökhan Gönül'ün yerde kalmasıyla serbest vuruş kazandık. Ancak bu duran topta da Nuri'nin ortasında kafayı savunma vurdu.
dakika 80:Milli takımımızda bu kez Caner Erkin oyun alanının dışına geliyor. Caner'in yerine oyuna giren isim ise Hasan Ali Kaldırım...
dakika 82:Slovakya, Marek Hamsik'i savunmanın arkasına kaçırmayı denedi. Sinan Bolan tehlikeyi sezdi ve ceza sahası dışına gelerek topu kafayla uzaklaştırdı.
dakika 83:Hasan Ali oyuna girer girmez sol kanattan hücuma destek verdi. Genç oyuncunun ortasında Burak kafayı vurdu, altı pasta Nuri son vuruşu yapmak isterken Salata'ya faul yaptı.
dakika 84:Slovakya'da Kucka oyundan çıkarken; Trabzonspor forması giyen Marek Cech mücadeleye dahil oldu.
dakika 85:Nuri Şahin'in sol kanattan pasında savunma ayak koydu ve top kornere çıktı. Tunay'ın sol kanattan kullandığı kornerde Semih Kaya kafayı vurdu, arka direkte ise Ömer Toprak tamamladı ve farkı bire indird
dakika 86:Millilerimizde Nuri Şahin oyundan çıkarken; Gençlerbirliği'nin genç yıldız adayı Soner Aydoğdu mücadeleye dahil oldu.
dakika 86:Tunay Torun, topu kaybettikten sonra Kamil Kopunek'e yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü.
dakika 87:Slovakya, Bursaspor forması giyen Sestak ile kalemizde etkili oldu. Sestak'ın sağ çaprazdan sert şutunda Sinan, çok iyi bir refleks gösterdi ve topu kornere tokatladı.
dakika 89:Ömer rakip yarı alana kadar gelip yaptığı presle topu kazandı. Ömer, Tunay'la yaptığı verkaç sonrasında ceza sahası çizgisi üstünde topla buluştu. Ama Bayer Leverkusen forması giyen başarılı savunmacı rakiplerini geçemedi.
dakika 90:Mehmet Topal'ın pasında Gökhan Gönül, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve topu yeniden Mehmet'e çıkardı. Mehmet, gelişine şut atmak istedi ama top ayağına oturmadı ve savunma araya girdi.
dakika 91:Tunay Torun, beraberlik için şansını ceza sahası dışından denedi ama top Pernis'de kaldı.d
dakika 92:Sağ kanatta Gökhan Gönül, kendisini unutturdu. Ancak tecrübeli oyuncunun ortasında bir kez daha savunma topun sahibi olan taraf oldu.
dakika 92:Slovakya son oyuncu değişikliğini Marek Hamsik'in yerine Robert Jez'i alarak yaptı.
dakika 93:Ceza sahasına doğru havalandırdığımız topta Slovakya savunması, Burak'ın presinin etkisiyle hata yaptı. Alper'in gelişine vuruşunda top auta gitti.
Maç Sonucu:Türkiye 1-2 Slovakya