Constant Gitmek İsyemiyor

Trabzonspor'un geçen yıl yıldız diye kadrosuna kattığı oyuncular bu yıl başa bela oldu. Geçtiğimiz yıl özel uçaklar ile Trabzon'a getirilen sporcular bu yıl satış listesine koyuldu ancak birçoğunun alıcısı olamazken, bir kısmı da bedava denilecek  fiyata satılmak üzere. Bordo-Mavili takıma geçtiğimiz sezon başında gelen Constant'a bu sezon'da Fransa liginden teklif var.
Yatabare'ye Teklif Yok

Trabzonspor'a maliyeti 2.5 milyon Euro olan Gineli oyunca Fransızlar 1 milyon Euro veriyor. Bordo-Mavili kulüp, bu oyuncunu bu fiyata satılmasına ise yanaşmıyor. Constant da Trabzonspor'dan gitmek istemediğini açıklamıştı. Elde kalan sudan ucuza denilecek rakamlarla elden çıkarılmaya çalışılan diğer futbolcu ise Yatabare. Ancak oyuncuya da teklif gelmemesi yönetimin moralini bozuyor.
Sadece Waris'e Teklif Var
Yatabare, Trabzonspor'da istenilen performansı sergileyemezken, kulüp içerisinde sorunların yaşandığı da öğrenildi. Geçen yılki transferler arasında teklif alan tek oyuncu ise Waris oldu. Avrupa'nın ciddi kulüplerinden teklif alan Ganalı oyuncunun, istemesi durumunda kulüpten ayrılabileceği belirtildi.
 İlkhaber