UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Spartak Moskova'ya 2 - 1 mağlup oldu. Trabzonsporlu taraftarlar ise Spartak tribünlerinde yer alarak 61. dakikada kutlama yaptılar. Trabzonsporlu taraftarlar ise Spartak tribünlerinde yer alarak 61. dakikada kutlama yaptılar Fenerbahçe tribünlerinde Azeri taraftarlar da bulunurken, bu taraftarlar Azerbaycan bayrakları salladılar.

ŞİKECİ EMENİKE, AYKUT KOCAMAN'IN ELİNİ ÖPTÜ
59. dakikada attığı golle takımını öne geçiren eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike 70. dakikada oyundan alındı. Değişiklik gerçekleştirilirken eski hocasının yanına giden Emenike, Aykut Kocaman'ın elini öpütü.

GALATASARY RENGİNİ BELLİ ETTİ
Fenerbahçe'nin Spartak Moskova ile karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Galatasaraylı taraftarlar da sarı lacivertlilere tribünden destek verdi.


BU GÖRÜNTÜLERİN İNTİKAMI ALINDI
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe,deplasmanda Spartak Moskova'ya 2 - 1 mağlup olurken, ev sahibi takımın tribünlerinde Trabzonsporlu taraftarlar da yer aldı ve eski bir olayın rövanşını aldılar...



Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Galatasaraylı taraftarlar Spartak Moskova mücadelesinde sarı-lacivertlilere destek verirken, Trabzonsporlu taraftarlar ise Spartak tribünlerinde yer aldı. Bordo mavili taraftarlar 61. dakikada kutlama yaptı.
Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'u konuk eden ve 3-0'lık skorla gülen CSKA Moskova tribünlerde de Fenerbahçe taraftarları yer almıştı.