Trabzonspor’daki ikinci maçında da golle buluşan genç oyuncu Muhammet Beşir ise maçın ardından yaptığı açıklamada, “Biz sonuçta Trabzonspor'uz, büyük bir takımız. Bu tür maçların zor geçeceğini biliyoruz. Maçı kazandık, iyi oynadık. İkinci yarı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ligin ardından kupada da golle tanışmak çok güzel bir duygu. Allah çalışana, isteyene gerçekten versin. Müthiş bir duygu, anlatılmaz yaşanır diyeyim” ifadesini kullandı.

Muhammet Beşir, takım arkadaşlarının kendisinin gol atması için çaba sarf etmesiyle ilgili olarak ise "Onlar beni gerçekten çok seviyor. Gol atmamı çok istiyorlar. Sevindiğim zaman onlar benden daha çok seviniyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Erkan abi, Özer abi, Mehmet abi, Yusuf abiye çok teşekkür ediyorum.

Sadi hoca alt yapıya her zaman önem veren bir hoca. Biz ona sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz alt yapıdan gelen oyuncular olarak. Diğer hocalarıma da teşekkür ediyorum Onların sayesinde buralardayız. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.