61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da başkanlık adaylığı başvurusunu yarın yapması beklenen Muharrrem Usta’dan önemli açıklamalar geldi.

BİRLEŞMEYE DÜN 'HAYIR' DEDİLER AMA

Özellikle birleşme çağrısına cevap vermediği şekilde eleştirilere maruz kalan Usta, Birleşme çağrılarına hiçbir zaman kayıtsız kalmadık. Çünkü yola çıkmadan önce "birleşme ve bütünleşme" önerisini getiren taraf bizdik. Şunu söyledik. "Trabzonspor'un değerleri biraraya gelsin. Bu değerler Celil Hekimoğlu başkan, Muharrem Usta listedesin" desin, uyacağız, "Muharrem Usta başkan, Celil Hekimoğlu sen listesindesin" desinler, uyacağız. Bu iki yöntem de olmaz ise eski bir başkan ya da bu değerlerin önereceği bir başkan adayı çatısı altında da yola çıkmaya hazırdık. Biz bu kadar açık çeki vermemize rağmen hiçbir şekilde kabul görmedi. Dün birleşmeye, bütünleşmeye 'hayır' diyenlerin bugün birleşme çağrısı yapmalarını elbette her şeye rağmen ciddiye alıyoruz. Çünkü biz koltuk sevdalısı değil Trabzonspor sevdalısıyız” ifadelerini kullandı.

80 MİLYONLUK GELİRİ 130 MİLYONA ÇIKARTACAĞIZ
Bu açıklamalarından ardından ise başkan olduğu takdirde gelirleri arttıracağını ifade eden Usta, “Yönetim kurulu liste çalışmamız sürüyor. Trabzonspor'un sorunlarını bilen ve bunları çözebilecek kapasiteye sahip bir ekip kuruyoruz. Önceki seçimde "ah keşke" diyen çok sayıda kişi yanımıza geliyor. Övünmek için söylemiyorum. Muhtemelen kendimi iyi tanıtamamaşım demek ki. Bugün o yüzden diyoruz ki, "herkes müsterih olsun." Gurur duyacağınız yönetim kurulu ve kadro Trabzonspor'un aydınlık günleri inşa edecek. Trabzonspor çok değerli, çok büyük bir marka. Yıllık 80 milyonluk geliri hızlı bir şekilde 130 milyona çıkartacak projemiz hazır. "

AKLIMIZI KİMSEYE İPOTEK VERMEDİK

"Avni Aker'de efsanelerimiz şampiyonlukların tarihini yazdı. Yeni stadyumumuz Akyazı'da yeni şampiyonluklar görmek istiyoruz. Avni Aker'de efsanelerimiz şampiyonlukların tarihini yazdı. Yeni stadyumumuz Akyazı'da yeni şampiyonluklar görmek istiyoruz. Trabzonspor sadece Trabzon'dan ibaret değil. Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular. Sizler bizim baş tacımızsınız. Beraber yürüyeceğiz... Niğdeli Trabzonsporlu yanıma geldi. "Çocuk yaşta mahalle takımında bordo mavi formayla şampiyonluk yaşadım. Ama şampiyonluk göremedim" dedi. Dedim ki; "Merak etmeyin. Sizi Trabzonsporlu yapan gerçekleri bilerek yola çıkıyoruz. Başınızı öne eğmeyin. İnşallah sizi utandırmayacağız." Şunu iyi bilin değerli Trabzonsporlular. Aklımızı kimseye ipotek vermedik. Boynumuza kimse kement takamaz. Bizler kimsenin maşası değiliz. Bizim bir itibarımız var. Bunu zedeleyemeyiz. Bozuk para gibi harcamayız. Trabzonspor'un itibarını da bozuk para gibi harcatmayız. Hem üreterek satan... hem de her zaman şampiyonlar ligi hedefi olan bir kulüp olmak amacıyla sizlerin desteğiyle yola çıktık. Yeniden saygın duruma gelmek... her yerde iyi temsil edilmek ve kara bulutları dağıtmak için sizlerle birlikte bu yola çıktık”