Trabzonspor Katar’da karşılaştığı Al Sadd takımını 2-1 mağlup etti. Bordo Mavililerin golleri Castillo ve Uğur’dan geldi  
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Katar ekibi Al Sadd’ı Trabzon’a davet ettiklerini açıkladı.

DAVET ETTİK
Muharrem Usta “Biz dün buraya geldik. Yarın döneceğiz. Burada çok güzel bir karşılama oldu. 2 gündür buradayız Katar ile Türkiye arasında samimi bir havanın olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bizi çok iyi ağırladılar. Biz de bir dahaki milli takım arasına Trabzon’a davet ettik.  Türkiye’nin dostluğunu sıcak kanlılığını, misafirperverliğini  bir gösterelim istiyoruz. Spor üzerinden bu tarz organizasyonlar çok anlam ifade ediyor. Türkiye’den Katar’da görev yapan bir çok arkadaşımıza iş adamımıza öğretmenlerimize askerlerimize rastladık.  Hem onlar açısından hem Trabzon, Türkiye ve Katar açısından önemli bir gündü.

KAMP OLABİLİR

Devre arası kamp için oldukça uygun bir yer arkadaşlarımız değerlendiriyor. Müthiş bir sıcak vardı burada oynamak kolay değildi. Teşekkür ediyoruz." dedi.