Planlarımız bazen tutmayabiliyor

“Biz yola en iyisi için çıktık. Nelerle uğraştığımızı yakın çalışma arkadaşlarım çok iyi biliyor. Ancak her şey planlandığı gibi gitmeyebiliyor. Bu sezon bunun en somut örneklerini yaşadık. Hiç aklımızın ucundan geçmeyen, bazen de hak etmediğimiz puan kayıplarına uğradık. Doğrusunu söylemek gerekirse kredimizin büyük bir bölümünü de bitirdik. Artık maç ayıracak, rakip seçecek lüksümüz kalmadı. Fakat bununla birlikte bir çıkış, toparlanma sürecine girdiğimiz de ortada.”

“Osmanlıspor ile oynadığımız son maç gerçekten de bir ömür gibiydi. O kadar çok gidip geldi ki karşılaşma insan stresten yoruluyor. Bu tip mücadeleleri fazla yaşamaya başladığımız için stres de katlanarak artıyor. Yaptığımız işlere baktığımızda rakiplerimizden asla kötü olmayan bir kadro kurduk ama şu ana kadar gerçek anlamda karşılığını alamadık. Oyuncular da elbette üzgün, onlar da daha fazlasını istiyor ama olmadı. Taşlar bizim için yerine oturduğunda bu yarıştaki Trabzonspor farkı mutlaka hissedilecek.”

İnsanları güldürmek istiyoruz

“Trabzonspor taraftarı her şeyin en iyisini hak ediyor... Futbolun da sonucun da. Üzdüğümüz insanların yüzünü tekrar tebessüm ederken görmek büyük bir mutluluk. Ligin ilk yarısında kalan haftaları kayıpsız atlatırsak ikinci devrede bambaşka bir ortamda kendimizi bulabiliriz. Sonuçta yarış içinde dengelerin sürekli olarak değiştiği ortada. Burada önemli olan, doğacak o fırsatları kullanmak ve tırmanmak. Taraftarımıza da tıpkı bundan öncesinde olduğu gibi önemli görevler düşüyor. Sahaya çıkan yıldızların onların pozitif enerjisine çok 

Transferi hocamızla konuşuyoruz

“Transferi ve ihtiyaçlarımızı elbette ki hocamızla her fırsatta konuşuyoruz. Ortak bir noktada karar verip işleri yoluna koyacağımıza ve ikinci yarıya her açıdan daha güçlü gireceğimize inanıyorum. Bunun için de yönetim olarak bizler üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getireceğiz. Ara transferin güçlüğünü en iyi ve yakından bilen takımlardan biriyiz ama buna rağmen en iyisi için çaba harcayacağız.”

(Fanatik)