3-0 kaybedilen Bursaspor mücadelesini kesinlikle bir ölçü olarak kabul etmediklerini dile getiren Karadeniz temsilcisinin patronu, kentin, takımına beklenen ilgiyi göstermesi için
yeterli bir havanın oluşacağından emin olduğunu söyledi.

TRANSFERLERİN YETİŞMEMESİ DEZAVANTAJLARI YARATACAKTI

Her 90 dakikanın büyük heyecan içinde geçeceğini ifade eden Usta, “Bursa maçı adı üzerinde hazırlık maçı. Transferlerin kademeli olarak ancak ikinci kampa yetişmesinin bazı dezavantajlar yaratabileceğini biliyorduk. Fakat Ersun hoca ve ekibi bu süreci kısaltmak için elinden geleni yapıyor. Her gün konuşuyoruz ve her gün aldığımız haberler takımın daha iyiye gittiğini gösteriyor. Bunda Ersun hoca kadar futbolcuların istekli tutumu ve karakterleri de önemli rol oynuyor. Kentin beklentilerini ben de hocamız da biliyoruz. Transferleri de, diğer ayrıntıları da buna göre şekillendirdik” ifadelerini kullandı.

‘Yarışmaktan vazgeçemeyiz’

Trabzonspor’un sadece sportif anlamda değil ekonomik olarak da çok başarılı bir sezon geçirdiğini dile getiren Bordo-Mavililer’in başkanı konuşmasını şöyle noktaladı: “Bizim sportif başarıdan ve yarışmaktan geri adım atma gibi bir lüksümüz asla olamazdı. Bunu bilerek hareket ettik. Ancak tabii ki UEFA ile yapılan anlaşma da bizim için kritikti. Her iki cephede çalışmamız gerekiyor.”