61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, tecrübeli teknik adam Lucescu ile bir araya geleceği günü açıkladı.

Devre arasında yeni bir teknik adam ile girmek isteyen Muharrem Usta, 3 yıllık başkanlık dönemi boyunca sabit bir teknik adam ile anlaşmak istediği ortaya çıktı.
Konuk olduğu bir programda Lucescu transferiyle ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Usta, ‘Önümüzdeki hafta Lucescu ile bir araya geleceğiz’ diyerek, “Türk olup olması şart değil. Lucescu ile görüşmelerimiz devam ediyor önümüzde ki hafta bir araya geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

LUCESCU İLE HALA GÖRÜŞÜYORUZ
Lucuscu ile de en direkt görüşmelerimiz oldu. Hala da görüşüyoruz. Lucescu gibi istikrarlı ve işini bilen bir hocaya ihtiyacımız var. En az 3 yıllık olmak kaydıyla yeniden hoca hoca değiştiremeyiz. Bunun arkasında olağünüstü şartlar olmadıkça duracağız. Büyük bir hata yaptığımızı görmedikçe devam edeceğiz. 
Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyacı döneminde hem hocada hem de kadroda istikrar oldu. O zaman taraftar takımı ezber sayıyordu. Bir taraftar takımı ezber sayamıyorsa başarılı olma ihtimali olabilir mi? İstikrar kalıcı iskeleti oluşturur. Eksikleri üzerine koyarak devam edersiniz. 2,5 yıllık hedef koyduk. Bizim içinde bulunduğumuz durumda biz 5 yıllık hedef koymamız gerekirdi. Sabırsızlığımız nedeniyle yüzde 50 indirim yaptık. 2,5 yılla çok çalışıp takımı olağanüstü yere taşıyacağız.