61SAAT SPOR SERVİSİ

Katar Büyükelçisi Salem Mubarek Al – Shafi ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri Akyazı Stadı'nı gezdi.

Statta incelemelerde bulunan büyükelçi Shafi’nin neşeli olduğu görüldü. Fenerbahçe üyesi olan büyükelçi Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta tarafından Trabzonspor üyesi yapılması için talimat verdi. Bunun üzerine büyükelçi Shafi 'Katar Büyükelçisi “Böylesine ihtişamlı büyük stadı gördükten sonra bende Trabzonsporluyum. Trabzonspor’un ne kadar büyük olduğunu gezdiklerim ve duyduklarımla anladım. Bundan sonra Trabzonspor taraftarı olacağım bize her yer Trabzon.”' demesi dikkat çekti.

Başkan Usta burada büyükelçiye stadın son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Büyükelçinin Trabzonspor'u ve Akyazı Stadı'nın ziyaret etmesinin amacı ise Katar Emir'inin Akyazı Stadı'nın açılışına katılmak için incelmelerde bulunmak üzere geldiği öğrenildi.






Başkan Usta, 10 bine yakın kombinenin satıldığını açıklarken Akyazı Stadı’nın Ekim ayının son haftasında açılabileceğini vurguladı.

Akyazı Stadı’nın gecikmesiyle ile ilgili Usta, Türkiye’de ilk kez kendini yenileyebilen bir çatı sisteminin yapıldığı ve çevresinde bulunan çelik konsor sisteminin sökülmesi uzun sürdüğünü vurguladı.

Öte yandan 61saat İmtiyaz Sahibi Erhan Esaspehlivan'ın canlı olarak ekranlara getirdiği Akyazı Stadı incelemesinde başkan Usta özel açıklamalarda bulundu.