Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, hem Twitter’dan hem resmi siteden hem de futbolcularla yaptığı sohbet ortamında haftalardır, ''Her şeye rağmen futbolcularımıza güveniyoruz. Vefa ve feda anlayışları bize umut veriyor. Gelecekte iyi olacağız...'' mesajını veriyor.
Pazar günkü Akhisar maçına da hasta yatağından kalkarak giden Usta oynanan oyun ve alınan sonucun ardından ilk kez köprüleri atma aşamasına geldi. Usta, maçtan sonra kimseyle konuşmadan İstanbul'a dönerken Pazartesi günü Hami Mandıralı’yı aradı ve ''Hocam, söyle o futbolculara Trabzonspor onlara mahkum değil. Altyapı takviyesiyle çıkar; bundan sonraki maçları kazanırız, bana köprüleri yıktırmasınlar...'' sözlerini kullandı.
Hami Mandıralı: Formanıza saygınız olsun
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın Hami Mandıralı aracılığıyla oyuncularına ilettiği mesaj yerine ulaştı. Pazartesi sabah başkanla konuşan Trabzonspor teknik direktörü daha sonra oyuncuları ile bir araya geldi. Kırmızı kart gören Douglas'ı, ''Arkadaşlarını cephede yalnız bırakan savaş kaçağı'' olarak tanımladı. Daha sonra da, ''Mesleki onurunuza ve formanıza saygınız olsun. Ne istiyorsunuz. Sizin için çırpınan bir başkan ve yönetim, sizin için ölümüne sevdalı bir taraftar topluluğuna vereceğiniz bu mu?'' sözlerini kullandı.