Bir süredir Nice'in 10 numarası Eyserric'i takip ettiği öne sürülen Bordo-Mavi kulübün Başkanı'nın Galatasaraylı Sinan Gümüş'ün menajeri Ersin Akan'la bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Özellikle Mehmet Ekici'nin adının Galatasaray ile anıldığı dönemde bu kulüpten istenen oyuncular arasında gösterilen Sinan'ı Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da istediği biliniyor. Yanal'ın daha önce Burak konusunda elde ettiği sonucu genç Sinan üzerinde tekrarlamayı planladığı kaydediliyor.

Bu arada Usta - Akan görüşmesinden sızan iddialara göre menajerin Allmanya'nın Fürth takımında forma giyen ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Avusturyalı Robert Zulj için de bilgi verdiği kaydedildi. Daha çok Almanya ve Avusturya menşeili ouncuların haklarını elinde bulunduran, Sinan Gümüş'ü Stuttgart altyapısından Galatasaray'a getiren Akan'ın, Schalke'de oynayan 18 yaşındaki solbek Erdinç Karakaş için de devreye girebileceği seslendiriliyor.

Ayrıca Burak Yılmaz, Tunay Torun, Tolgay Arslan, Deniz Türüç, Ömer Ali Şahiner'in isimleri Trabzonspor ile anılan diğer oyuncular oldukları biliniyor.