Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, konuşmasına İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Medical Park Hastaneleri ve Trabzonspor'a ne verdiği şeklinde ki eliştirilerine cevap vererek başladı

"Medical Park'ın patronuyum. Yönetim kurulu başkanıyım. Ceosuyum. Ben Trabzospor' a ve Trabzonspor Basketbol Takımına bugüne kadar Trabzonspor'umuz diye bugüne kadar gerçekten emin olmasını istiyorum bunu hep söylememeye çalıştım 5 trilyon destek sağladım. 

Bunun şahitleri Trabzonspor yönetim kurulu ve Trabzonspor basketbol takımının yönetim kuruludur. Trabzospor'un bundan önce olduğu gibi bundan sonra da biz arkadaşlarımızla ekonomik olarak zaman olarak da hizmetkar olmaktan mutlu olacağız. Çünkü hepimiz için aslolan Trazonspor ve hepimiz de onun için buradayız. 

Trabzonspor'umuzun paraya ihtiyacı yoktur. Bende buna gönülnden katılıyorum. Trazonspor gibi bir kulübün kendine yeterliliği vardır zirvede olmayı hak eder. Hak etmiştir başarmıştır. Sorumuz bu paraları iyi kullanma başarı sevk etmek için iyi mücadele etmektir. 

Trabzonspor'un yıllık geliri 75 milyon İstanbul kulüplerinin geliri 300 milyonu aştı. Yarışcaksak önce kenetlenen Trabzonspor'a ihtiyaç var, 75 milyonluk geliri 100 milyona çıkarmayı söz veriyoruz. 
Trabzonspor sadece parası ile başarı elde edecek bir kulüp değildir. Onun ruhu vardır. Böylece bu ruh parayla birleşince başarı da gelir. 

Şanlı Trabzonspor tarihinin üstüne yeni bir tarih yazacağız. 1461 Trabzon her yıl şampiyon olmak için misyon uğraşacak. Ama şampiyon olan takım Süper Lige çıkmayacak. Ben en iyi futbolcuların 1461'den Trabzonspor'a gitmek için oynayacağım. 

Şike ile kaybettiğimiz şampiyonluk için mücadele ettik ama yıprandık. 

Tabloya böyle gösterip de elimizde ki takımı yere düşürerek param parça edemeyiz. Biz bunun iin çalışacağız ama takım yine Şampiyon olacağız. Siyaset ile spor iç içe girer mi. Sadece siyaseti değil, iş adamını da sivil toplum kuruluşunu da herkesi Trabzonspor' için kullandığınızda sizin olduğnuuz yere değil Trabzonspor'a hiç kimse giremez. 

Yok öyle siyaset. Trabzonspor' herkesin üstündedir. Trabzonspor'a gelen vermeye gelecek almaya değil. Biz çok çektik. Seçimi kazandıktan sonra parçalanmaktan dolayı çok çektik. Seçim kazanmak önemli değil. Kim istiyorsa verecek. Benim istemiyorsa ona verecek. Bizim sorunumuz seçimten sonra başlıyor. 

Onun için birinci günde biz Asbaşkanlığı tüzükten kaldıramayız ama Asbaşkanlığı tarihe gömeceğiz. Trabzon'un başkanı İstanbul'un başkanı. Trabzon ekibi İstanbul ekibi. Nerden çıktı bu Trabzon, İstanbul ayrımı. 

Trabzonspor eğer bizi seçerse ben dahil bir Allah'ın kulunun kartviziti olmayacak. 

Basketbol takımı dün yine 1'inci lige çıktı. 

Trabzonspor'un stadından yanında ne yazıyor. Acıbadem... Eğer öyle markaya o bana eleştiri yapanlar arabanızın markası ne. Evinizde ki beyaz eşyanın markası ne. Biz firmaların markaların düşmanlığını soyunsak ellerimizde ki aletleri boşaltmamız lazım. Bu seçim sandığında insanların bir birine söylediği söylemdir. 

Bana maça gitmeye diyenler. 

Ey beni bilmeyen arkadaşlar ben Yavuz Selim'de 7 sene top koşturdum. 19 Mayıs ve Yavuzselim yıkılmayacak. Akyazı'da Trabzonspor'a kazanımlar getirecek yeni eklemeleryapacağız.